Ponedjeljak, 29.04.2024.

Dodik na TikToku: Izetbegović ili Bećirović? “Ko ih voli neka ih vodi kući”

Subota, 09.03.2024. | Na mreži | Najnovije

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik prisutan je i na TikToku, društvenoj mreži koja je najpopularnija kod tinejdžera, a u posljednjem videu je odgovario na nekoliko pitanja.

“TikTok nam dozvoljava da se još bolje upoznamo”, naveo je Dodik na ovoj društvenoj mreži odgovarajući na pitanja o ličnim preferencijama.

Birajući između Washingtona i Moskve, Dodik je rekao da je Moskva veći grad, a između Donalda Trumpa i Joea Bidena, izabrao je bivšeg predsjednika SAD-a.

Na pitanje “EU ili BRICS”, Dodik je rekao da su obje organizacije jednako dobre.

Jedno od pitanja bilo je i Bakir Izetbegović ili Denis Bećirović?

“Ko ih voli neka ih vodi kući”, odgovorio je Dodik.

Dodik je otkrio da između “Instagrama” i “Tik-Toka” bira TikTok, kao i da više voli ljeto, rakiju, šljivovicu, piletinu.

Dodik je naveo da voli i fudbal i košarku, ali prednost daje uvijek košarci, dok mu je na prvom mjestu Partizan, pa Crvena zvezda, zavisi koji je sport u pitanju.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-na-tiktoku-izetbegovic-ili-becirovic-sljiva-ili-viljamovka-janjetina-ili-svinjetina/240309026#brid_cp_Brid_09980772

Na pitanje izbora između srpskih košarkaša Nikole Jokića i Miloša Teodosića, Dodik je rekao da su mu obojica jednako dragi.

Na pitanje “Republika Srpska ili BiH”, Dodik je istakao da je izbor uvijek RS.