Subota, 04.05.2024.

DOSTA SE PRIČALO O ODNOSU DŽEJLE I MARIJE ŠERIFOVIĆ, a sada je progovorila! Iznenadila sve odgovorom o malom Mariu

Četvrtak, 25.04.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Marija Šerifović nedavno se je dobila sina Maria, a pjevačica Džejla Ramović sada je otkrila da li je posjetila nekadašnju mentorku i da li je vidjela njenog nasljednika.

O odnosu Marije i Džejle se nakon završetka Zvezda Granda mnogo spekulisalo, pa je javnost često nagađala o tome da li je mlada pjevačica bila kod starije koleginice, na šta je konačno ona odgovorila.

– Sa Marijom sam u super odnosima, čujemo se i danas – rekla je Džejla u podkastu „Oslobođenje“ i dodala:

– Nisam još vidjela dijete, nisam stigla da odem.

Podsjetimo, Džejla je nedavno govorila o takmičenju „Zvezde Granda“ i priznala da joj je taj period bio posebno naporan.

-Bilo je takvih problema. Uvijek smo morali da se vraćamo jer sam ja išla u školu, a roditelji na posao. Sjećam se da smo dolazili premoreni, dođemo u 6 ujutru, a ja u 8 budem u školskoj klupi. Bilo je mučno, ali su mi u školi gledali kroz prste (smijeh)- ispričala je u razgovoru za Grand i dodala:

-Uglavnom su mi ta putovanja teško padala, ti dolasci i odlasci. Mi smo jednom u dvije sedmice dolazili na snimanja, to je baš bilo intenzivno, ali sve se to isplatilo. Kad vratim vrijeme teško mi je da se uopšte sjetim tih nekih mana- priznala je Ramovićeva.