Ponedjeljak, 29.04.2024.

TUGA! RODITELJE DANKE ILIĆ izašli da kupe sinu igračku, pogledajte kako izgledaju nakon velike TRAGEDIJE (VIDEO)

Utorak, 16.04.2024. | Vijesti

Roditelji ubijene dvogodišnje djevojčice Danke Ilić – Ivana i Miloš, u ponedjeljak su sa svojim sinom Lazarom nekoliko sati proveli u šetnji po Boru.
Ispred zgrade su mahali baki i deki koji su izašli da ih isprate pogledom. Dječak je radosno mahao Miloševim roditeljima, dok su njih dvoje bez osmijeha koračali jednom od najdužih ulica u centru grada. Poneko bi ih pozdravio i na kratko bi popričali, pretpostavka je da su to njihovi poznanici ili ljudi iz kraja.

Na kraju ulice su ušli u robnu kuću gdje su neobavezno razgledali robu po radnjama. Najduže su se zadržali u prodavnici igračaka odakle su poslije 10-ak minuta izašli sa sinom sretnim zbog nove igračke koju su mu kupili mama i tata.

Takođe, trogodišnjak je vozio autobus po betonskoj ogradi i sreo je malog drugara pa je i njemu pokazao novu igračku.

https://www.youtube.com/watch?v=FsDp9wlzpp0

Da podsjetimo, dvogodišnja Danka Ilić je nastradala 26. marta, kada su je osumnjičeni Dejan Dragijević i Srđan Janković najprije udarili službenom “fijat pandom”, a zatim je Dragijević zadavio golim rukama. Tijelo su bacili na deponiju, ali je ono dva dana kasnije pomjereno na drugu, zasad nepoznatu lokaciju. Za pomjeranje tijela osumnjičeni su Dejanov otac Radoslav Dragijević (73) i brat Dalibor (40), koji je preminuo od srčanog udara u borskoj policiji u noći između 6. i 7. aprila.