Ponedjeljak, 29.04.2024.

SVE LJUBAVI NINE BADRIĆ: Među njima jedan Tuzlak ali i Livnjak

Subota, 17.09.2022. | Magazin | Najnovije

Nina Badrić nije imala sreće u ljubavi, ali lijepo joj je i samoj jer ima uspješnu muzičku karijeru.

Sudeći po brojnim emotivnim pjesmama koje Nina Badrić pjeva, dalo bi se pretpostaviti da njena interpretacija dolazi i iz ličnog iskustva. Nedavno je otkrila misli li da ju žene obožavaju na što je odgovorila da ju takav glas prati od kad je počela pjevati.

‘Tako je bilo oduvijek, od samog početka. Pokojni Rajko Dujmić prorekao mi je takvu karijeru prvi put kada me je čuo kako pjevam, još kao mladu djevojku. Prva rečenica koju mi je rekao bila je: ‘Tebe će žene obožavati’. Zašto je to tako? Vjerujem da se poistovjećuju sa mnom u emociji pjesama koje pjevam’, rekla je intervjuu za Jutarnji list.

Hronologija ljubavnog života Nine Badrić u javnosti počinje od 2006. godine. Pjevačica se u crkvi u Remetama udala za zagrebačkog poduzetnika Bernarda Krasnića koji je ostao poznat kao njen prvi i jedini suprug.

Par se razveo 2009., a Badrić je objasnila da je razlog nepomirljiva razlika u karakterima i nedostatak međusobnog razumijevanja. Nakon šest mjeseci od razilaženja, ponovno su pokušali popraviti odnose, ali nažalost bezuspješno. ‘Našem smo braku dali ne jednu, nego dvije šanse, ali, nažalost nije išlo. Naravno da zbog toga nisam sretna, ali barem sebi ne mogu predbacivati da nismo poduzeli sve kako bi naš brako opstao’, rekla je Badrić.

Nakon velikog interesa javnosti povodom procesa razvoda, pjevačica je vrlo rijetko u medijima progovarala o svojim odnosima.

Šest godina nakon razvoda, Nina je svoju sreću napokon javno objavila s Mirzom Musflagićem, mladićem iz Tuzle koji je vodio njezinu Facebook stranicu, pisao je Jutarnji list.

Pjevačica i Mirza godinama su bili bliski te su međusobno objavljivali srca i pisali nježne poruke poput ‘ljubavi’ i ‘moj predivni’ na društvenim mrežama. Fanovi su dugo smatrali da su nešto više od prijatelja.

U 2015. godine objavili su fotografiju s odmora na Jelsi gdje Badrić inače ima kuću. Nasmijalno su pozirali na rivi lijepog gadića.

Vezu nikada nisu službeno potvrdili, ali sigurno je da su i dalje ostali u jako dobrom odnosu.

Mirza je jednom prilikom na Instagramu objavio zajedničku fotografiju s opisom ‘13 godina poštenja, ljubavi, uspomena i prijateljstva’.

Nina je 2018.godine započela vezu s muškarcem kojemu je ona navodno bila ‘tiha patnja’. Sedam godina stariji poduzetnik iz Livna, Tin Bralo, godinama je bio zaljubljen u pjevačicu te ih je tek skoro nakon desetljeća od njenog razvoda sudbina ponovno spojila.

‘Ponekad smo slijepi pored zdravih očiju pa neke stvari ne vidimo, neke stvari ne prepoznajemo, i dobre i loše za nas. Svaki susret je sudbinski, vjerujem u to čvrsto, za osobe koje nam ostaju u životu i na neki nam način znače’ izjavila je za IN Magazin Nove TV.

Bralo i Nina su prekinuli nakon godinu dana, a par je bio i zaručen, kako su pisali mediji.

U jednom razgovoru pjevačica je otkrila da je slobodna te da joj to ne predstavlja problem.

‘Ja i dalje tvrdim da sam najbolja u dvoje, ali život mi je pokazao da sam sjajna i kao solo igračica. Ja znam biti sama i nisam od onih žena koje moraju imati bilo koga pored sebe da ih potvrdi ili da bi bile sigurnije ili ispunjene. Sebe smatram sretnom i zadovoljnom ženom. Napravila sam si lijep život i samo netko tko će oplemeniti taj moj život je dobrodošao u njega’, objasnila je svoje viđenje ljubavi.