Nedjelja, 05.05.2024.

(VIDEO) LJUBAVNICA POBJEGLA U KUPATILO Pjevačica uhvatila muža u krevetu s drugom, kamera sve snimila, a onda uslijedio obrt

Utorak, 23.04.2024. | Na mreži | Najnovije

Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug Nebojša Negić godinama su u srećnom braku, a nedavno se pjevačica prisjetila skrivene kamere i neslane šale koju joj je muž priredio.

Cakana je, naime, u emisiji “Nemoguća misija” zatekla supruga u krevetu s drugom ženom, a kako kaže, i sada joj nije joj lako da zaboravi taj momenat.

O ovoj skrivenoj kameri i danas pričaju mnogi.

Naime, Cakana je supruga zatekla u sobi sa drugom ženom, pa je odmah počela da pravi haos, dok je “ljubavnica”  pobjegla u kupatilo.

– Sjećam se toga, mada, Nebojša je, kada su mi pripremali skrivenu kameru, rekao da ću ja sve to provaliti, međutim, nisam. Ali kada se ta emisija završila bila sam toliko ljuta, izložio me je stresu. Mogla sam i njega i nju da napadnem – rekla je Cakana u emisiji “Zvezde Granda specijal” i dodala:

– Moj osjećaj tada, tog trenutka… Neću zaboraviti. Povjerovala sam u priču. Ja sam bila u šoku bukvalno. On je izašao iz sobe demoliran i onda sam reagovala kako sam reagovala, prenosi Blic.