Subota, 18.05.2024.

“Para na paru ide!” Zacrtala je da joj Dragana Mirković bude svekrva: “Haos je na pomolu!”

Srijeda, 01.05.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Nakon što je počela da ostavlja srca ispod fotografija Marka Bijelića, sina pjevačice Dragane Mirković, na Instagramu, mnogi su prokomentarisali da starleta Maca Diskrecija želi da bude snajka biznismena Tonija Bijelića, a sada se ona oglasila tim povodom.

– Što da ne?! Para na paru ide. Žiška na žišku ide. Tu smo negdje po bogatstvu. Ne znam koliko ima Draganin sin godina, ali simpatičan mi je. Sigurno je punoljetan. Ja bih njega maznula svakako. Zamisli kako bi meni pristajao dvorac. Kako ću da brojim šuške… Dragana na to gleda pozitivno – istakla je u svom maniru Maca u emisiji “Macina klinika”.

– Dragana me gotivi odavno. Puštala je moje spotove na njenoj televiziji. Voljela bi me za snajku. To što su se neki podsmijevali tome je imalo za cilj da nas posvađaju, ali ništa od toga. Dragana je moja buduća svekrva. Ja je mnogo volim. Biće to bogata svadba. Biće u dvorcu matičar – dodala je Diskrecija.

– Neću da mi svadba bude u kafani. Što u kafani pored dvorca?! Opasna je Dragana. Neće joj, kao u pjesmi, srce stati kad joj postanem snajka, a Toni više nije sa njom, pa to nije ni bitno. Oni su mladi duhom. Sin je lep kao lutka. Što da ne bude dupla svadba, ja sa Markom, a Dragana sa nekim mlađim?! – predložila je starleta.

– Provod će biti zagarantovan, ali diskrecija nije. Haos je na pomolu – zaključila je Maca.