Subota, 27.04.2024.

Oženjen je, a preda mnom je život… Sofija Šašić progovorila o odnosu s Tošićem

Srijeda, 27.03.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Kćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović, mlada Sofija Šašić, progovorila je o spajanju sa fudbalerom i aferi o kojoj je brujao region. Sofija Šašić o Tošiću rekla je sljedeće…

Ona je otkrila i kako je to sve uticalo na njen život, šta je zapravo istina, a potom priznala i koliko je to poremetilo odnos sa Jelenom Karleušom.

Sofija je priznala da se našla u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu, a potom otkrila da se Jelena distancirala, iako su razmijenile nekoliko poruka od tada.

– Imamo zajedničkih prijatelja i zadesili smo se u društvu, što ja kažem, na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme – započela je Sofija Šašić o Tošiću i priznala:

– Sretnemo se, dobri smo i to sve, ali ne bih voljela nikome tako nešto, da je u mojim godinama, a on u njegovim i da je oženjen i da ima dvoje djece, a ja, kako bih ti rekla, djevojka pred kojom je život.

– Ne znam što se naljutila, mogu da pretpostavim, nikada nismo imale priliku da pričamo o tome, nismo se čak ni srele od tada.

– Nije me kontaktirala, razmijenile smo par poruka i to je bilo to i poslije toga postoji stvarno ta neka distanca, jer se nadam da će to proći, imamo mnogo poznanika, i frizera i ne bih voljela da budemo u sukobu zbog takve budalaštine.

– To jeste obilježio jedan period, čak su prenosili i strani mediji, hrvatski, bosanski, crnogorski – objasnila je Sofija, pa dodala:

– Ne znam, ja se iskreno nadam da ona nije povjerovala u to. Šta da se radi… – bila je iskrena Sofija za “Republiku”.