Utorak, 07.05.2024.

Maju Marinković svi znate, a evo kako izgleda njena majka! Njih dvije su kao preslikane, čak im je i stil oblačenja sličan (FOTO)

Nedjelja, 14.04.2024. | Na mreži | Najnovije

Popularna učesnica rijalitija nikada nije krila da ju je odgajao i podigao otac, Taki Marinković, a da sa majkom godinama nije bila čak ni u kontaktu.

Starleta Maja Marinković godinama je prisutna u rijaliti programu i najpoznatija je po svojim burnim ljubavnim vezama, od kojih je najduža bila ona sa njenim kolegom iz rijalitija, Markom Janjuševićem Janjušem.

Ipak, od kad znamo za nju, znamo i da je izuzetno vezana za svog sina oca Radomira Marinkovića Takija.

Naime, Maja je oduvijek ponosno isticala da je upravo Taki taj koji ju je odgajao i podigao, a da sa majkom, nažalost, godinama nije bila čak ni u kontaktu.

Stvari su se posljednjih nekoliko godina promijenile, pa su Maja i njena mama podosta popravile odnose.

Međutim, iako se Majina mama ne pojavljuje u javnosti, korisnici društvene mreže “Iks” su još prije nekoliko godina uspjeli da dođu do njenih fotografija.

Jedan od njih, koji se potpisuje kao @SlucajnoKoketan objavio je na ovoj mreži nekoliko fotografija na kojima se nalazi upravo Majina mama i napisao:

Iako su fotografije uglavnom mutne, što je i logično, s obzirom na to da su starijeg formata, ipak, na jednoj se Majina mama prilično dobro vidi, a primetna je i velika fizička sličnost između njih dve.