Petak, 03.05.2024.

Shakira bijesna jer se Pique pojavljuje u javnosti sa novom djevojkom Clarom C.M.

Srijeda, 24.08.2022. | Magazin | Najnovije | Sport

Nogometaš Gerard Pique nedavno je snimljen s 23-godišnjom PR studenticom Clarom Chijom Marti na festivalu Summerfest Cerdanya u Kataloniji, a mnoge zanima tko je njegova nova djevojka.

Clara je prva djevojka s kojom je Pique viđen u javnosti nakon prekida 12-godišnje veze s pjevačicom Shakirom (45), s kojom ima dva sina. Atraktivna plavuša studira odnose s javnošću i živi u Barceloni. Prema The Sunu, Clara radi za Piqueovu filmsku i TV produkcijsku tvrtku Kosmos, nadzirući posebne događaje. Clara na svom Instagramu objavljuje atraktivne fotografije te često pozira u donjem rublju, ali i u toplesu.

Shakira navodno nije zadovoljna što se Pique pojavio u javnosti s Clarom, piše Daily Mail. Izvor blizak Shakirinoj obitelji tvrdi su nogometaš i pjevačica imali dogovor kako se neće pojavljivati u javnosti s novim partnerima tijekom prve godine od prekida.

Prema priči paparazza Jordija Martina za španjolski Mag, nogometaš se svim silama trudi razbjesniti Shakiru pa se s novom djevojkom namjerno pojavljuje na mjestima na kojima bi mogao susresti pjevačicu, a posjećuju i mjesta za koja zna da bi ih na njima netko mogao vidjeti i dojaviti to Shakiri.

INDEX / PRESS