Ponedjeljak, 24.06.2024.

DOK SU JEDNI ODRASTALI U LUKSUZU, DRUGI SU ŽIVJELI U NEIMAŠTINI: Ove poznate ličnosti danas imaju sve, a nekada nisu imali ništa

Utorak, 11.06.2024. | Magazin | Najnovije

Dok su neke estradne zvijezde živjele ušuškano i prije nego što su se počeli baviti javnim poslom, drugi nisu imali ni ono osnovno. Mnogi od njih odrastali su u neimaštini, a svojim radom uspjeli su zaraditi dovoljno novca da sebi osiguraju i više nego lagodan život kojim žive danas, ali gorak ukus prošlosti zauvijek će ih pratiti.

Seka: Dobili smo sobu od škole na korištenje

Seka Aleksić danas sa svojom obitelji živi život iz bajke. Ona je svoju vilu sredila kako je htjela, redovno s obitelji ide na egzotična putovanja, a pored toga je odlučila posvetiti se i poljoprivredi, budući da je uvijek volela životinje.

‘Nije me bilo sramota što nekada nisam imala za užinu, ekskurzije, s tim sam se naučila izboriti i zbog toga sam danas jaka i ne dam na sebe i svoje. Živjeli smo godinama u sobi koju nam je škola dala da koristimo, spavali smo na strunjačama, a pećnicu dobili na poklon. Tako da neimanje novca meni danas nije strano i taj osjećaj nisam izgubila ni sada kada imam mnogo više. Bila sam sretna i tada i sada, to nije stanje mog novčanika, nego duha’, istaknula je pjevačica svojevremeno.

Brunclik: Dijelili smo jaje na četiri dijela

Životni put pjevačice Zorice Brunclik, također, nije bio jednostavan. Ona je odrastala rastrzana između bogatstva i siromaštva, budući da joj je otac bio imućan, a majka je imala veoma malu plaću.

‘Živjeli smo u najvećoj bijedi, jer je majka imala jadnu platu. Ne postoji ništa čega bih se voljela sjetiti iz tog perioda, što ne znači da ga se sramim. Svi smo živjeli zajedno. Svojim očima mogla sam se uvjeriti koliko je težak posao radila u ciglani, jer nam je donosila svoj doručak koji se sastojao samo od četvrtine kruha i neke paštete ili mesnog nareska. Živjeli smo u velikoj neimaštini, jer je imala jadnu platu pa se događalo da smo jedno jaje dijelili na četiri dijela. Jedne godine mama mi je kupila broj veće cipele kako bi ih mogla nositi nekoliko sezona. Kao nove bile su mi velike, a kada su mi postale taman, đon se poderao, pa ih je očuh morao vezati žicom’, ispričala je Zorica jednom prilikom za medije.

Bojanić: Kupali smo se u štali kod konja

Pjevač Miloš Bojanić je, zahvaljujući uspješnoj karijeri, uspio zaraditi pravo bogatstvo, ali se ne srami govoriti o tome koliko je teško odrastao.

‘Rođen sam u zdravoj obitelji u jednom selu u okolini Bijeljine. Bili smo skladna obitelj i ništa nam nije nedostajalo. U to vrijeme nismo ni znali što je kupaonica, jer nije ni postojala. Nismo imali toalet u kući, već poljski WC, a kupali smo se u štali kod konja. Ali to je tada bio normalan način života. Tako je živjelo cijelo selo’, rekao je on jednom prilikom.