Petak, 26.04.2024.

Otkriven pravi razlog Severininog boravka u Rimu

Četvrtak, 25.05.2023. | Magazin | Najnovije

Severina pjevačica posljednjih dana na svom Instagram profilu objavljuje fotografije i videa iz Rima, gdje uživa u dragom društvu. Osim što je sa sinom Aleksandrom, menadžerom Tomicom Petrovićem i prijateljicom Vedranom Vasić razgledala Koloseum, prošetala uz sve važnije rimske znamenitosti, Severina je uživala i u vrhunskoj italijanskoj hrani.

Oduševila je Severina i posljednjim videom u kojem u štiklama od 13 centimetra i izazovnoj crnoj haljini hoda samouvjereno po popločanim ulicama Rima, a njenu vještinu hodanja komentirala je i Ella Dvornik:

„Znači žena hoda u štikli od 13 cm s petom tanjom od mojih živaca I ne gleda u smrtonosne kockice na podu! Ja bi se stopila sa zemljom na prvom koraku.“

No, Severinina posjeta Rimu nije bila samo turistička. Tokom večernjih sati krenule su objave koje su otkrile pravi razlog njihovog boravka tamo.

Naime, u Circusu Maximusu, bivšem hipodromu koji je u Starom Rimu bio najveća građevina gdje su održavane, između ostalog, i gladijatorske borbe, sinoć je održan koncertni spektakl.

Uprkos najavljivanim kišama, vrijeme je bilo na strani svih fanova The Bossa, Brucea Springsteena, koji je sinoć otpjevao svoje najveće hitove pred prepunim Circusom Maximusom, gdje su, na odličnoj poziciji blizu pozornice, bili smješteni i Severina i njena ekipa.