Petak, 29.03.2024.
In

MD Chocolate Boutique – carstvo najfinije belgijske čokolade

Utorak, 14.07.2020. | In

Ako ste ljubitelj čokolade onda vas pozivamo da posjetite MD Chocolate Boutique. S izuzetnim sirovinama i velikom predanošću sve čokoladne kreacije su jedinstvene i izrađuju se ručno od najfinije belgijske čokolade prema vlastitim recepturama.

Prepustite se otkrivanju novih, inspirirajućih okusa i kombinacija – od orašastih, preko voćnih i egzotičnih, do kremastih. Ručno rađene štanglice od belgijske čokolade, bez vještačkih boja i aditiva, praline od kikirikija, čokoladna srca, čokoladni štapići ili punjene čokolade sa kandiranom trešnjom, samo su neke od delicija koje možete pronaći u MD Chocolate Boutique.

Bilo za sebe ili za druge, čokolada je bila i ostala jedan od najomiljenijih poklona. U MD Chocolate, posebnu pažnju pridaju pakovanju i ambalaži, pa su idealni partneri za izradu poklona – bilo da se radi o de luxe koorporativnim poklonima ili pak poklonu poput čokoladne ruže za vama dragu osobu.

Ukoliko želite biti originalni i drugačiji, te osjetiti najfinije okuse, posjetite MD Chocolate Boutique u SCC na etaži -2 i zapamtite: rijetko možete naći čovjeka koji ne voli čokoladu, a još rjeđe ljude koji je ručno proizvode.