Srijeda, 23.10.2024.

Cyber Security Summit 2024 – Sarajevo, Hotel Holiday, 14. i 15.11.2024.

Četvrtak, 17.10.2024. | In | Najnovije

Udruženje e-Transformacija organizuje četvrtu po redu konferenciju Cyber Security Summit a koja će se održati 14. i 15. novembra 2024. godine u Hotelu Holiday, Sarajevo. Ovaj događaj okuplja stručnjake iz oblasti Cyber sigurnosti, predstavnike ključnih industrija, vladine institucije, međunarodne organizacije kao i male i srednje preduzetnike, kako bi razgovarali o najnovijim trendovima, izazovima i rješenjima u oblasti Cyber zaštite.

Cyber Security Summit 2024 obuhvata bogat dvodnevni program sa 14 stručnih predavanja i 4 panel diskusije, gdje će vodeći domaći i međunarodni eksperti predstaviti najnovije tehnologije, strategije zaštite i zakonske regulative iz oblasti Cyber sigurnosti.

Na konferenciji će učestvovati predstavnici državnih institucija, međunarodnih organizacija, industrijski lideri, mali i srednji preduzetnici, studenti, kao i stručnjaci iz akademskih krugova. Događaj će biti prilika za umrežavanje i razmjenu iskustava među učesnicima iz različitih sektora.

Pozivamo medije da prisustvuju konferenciji i pokriju ovaj značajan događaj. Na konferenciji će biti omogućeni intervjui sa govornicima i organizatorima, kao i pristup medijskim materijalima.

Za dodatne informacije o konferenciji, kao i akreditacije za medije, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila hello@e-transformacija.ba ili telefona +387 60 322 4596.

Radujemo se vašem prisustvu i saradnji!