Četvrtak, 24.10.2024.

Javni oglas BH Telecoma za dodjelu donacija u iznosu od 2 miliona KM u 2024. godini – Prijavite se!

Petak, 02.08.2024. | Biznis | Najnovije

Društvena odgovornost je ključna vrijednost u poslovnoj filozofiji BH Telecoma. Kroz brojne aktivnosti, uključujući donacije neprofitnim organizacijama, sponzorisanje sportskih, kulturnih i humanitarnih događaja, te stalna ulaganja u obrazovanje, kompanija aktivno doprinosi unapređenju i razvoju društva u Bosni i Hercegovini.

Svake godine, BH Telecom usmjerava svoja donacijska sredstva na projekte koji odgovaraju specifičnim potrebama zajednice i sredine u kojoj posluje.

Tokom pandemije COVID-19, BH Telecom je 2020. godine donirao milion KM kantonalnim i općim bolnicama za nabavku medicinske opreme. Također, omogućio je besplatan pristup internetu i obezbijedio računarsku opremu za skoro 5000 učenika širom BiH. Sljedeće godine, izdvojeno je milion KM za nabavku vakcina protiv COVID-19. U prošloj godini, donirano je 150.000 KM Udruženju Pomozi.ba za pomoć stradalima u potresima u Turskoj i Siriji.

Nastavljajući sa svojom dobrom praksom društvene odgovornosti, BH Telecom i ove godine objavljuje konkurs za dodjelu donacija pravnim licima. Ukupno 2 miliona KM bit će raspodijeljeno kroz ovaj poziv/kampanju pod nazivom „2 miliona razloga za dobre priče“.

Pozivamo sve zainteresovane pravne osobe da se prijave i apliciraju za donacije koje će pomoći u daljnjem razvoju i unapređenju ključnih sektora u našoj zajednici.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Konkurs ostaje otvoren četrnaest dana od dana objavljivanja.