Nedjelja, 05.05.2024.

Udala se za krpenu lutku i već čekaju drugo dijete: Prevario me, nadam se da ću spasiti brak

Ponedjeljak, 13.11.2023. | Zanimljivosti

Jedna od najčudnijih priča koju mediji prate već neko vrijeme jeste ona Brazilke Meirivone Rocha Moraes koja je udana za krpenu lutku te s njom ima sina, a sada je opet ”trudna”.

Meirivone je svoju burnu romansu s Marcelom započela kada je njena majka napravila krpenu lutku, nakon što je konstantno slušala kako joj se kći žali da nema s kime plesati.

Nakon što je stigla krpena lutka veličine čovjeka Brazilka se zaljubila i ubrzo otkrila kako čekaju svoje prvo dijete, a nakon ”rođenja” krpenog sina su se i vjenčali.

Naglasila je pritom kako se nada da će joj drugo dijete spasiti brak jer ju je krpeni muž – prevario.

Nada se da će drugo dijete biti djevojčica, voljela bih imati malu princezu, izjavila je na mrežama.

– Bilo je nekoliko puta da sam osjetila mučninu, pa bih napravila test, ali bili su negativni. Međutim, nedavno mi je opet počela mučnina, pa sam kupila test u lokalnoj ljekarni, i bio je pozitivan – ponosna je majka.

Otkrila je da se i dalje brine kako ju je suprug varao.

– Otkako sam saznala da me Marcelo vara, nekako smo se udaljili. No vjerujem da će drugo dijete učvrstiti vezu – istaknula je.

Meirivone je saznala da je on vara kad joj je jedne večeri prijateljica javila da ga je vidjela s nekom u hotelu. No, kad ga je pitala o čemu se radi, Meirivone je istaknula da joj Marcelo nije htio ništa reći te da je samo – šutio, piše 24.hr.