Srijeda, 22.05.2024.

Trump na Twitteru podijelio kultni video s Goranom Ivaniševićem. Fanovi oduševljeni

Ponedjeljak, 27.07.2020. | Zanimljivosti

Nekad to radi direktno, a nekad mu pomaže njegov tim PR-ovaca, ali uvijek objavljuje nešto na Twitteru pa je njegov osobni rekord čak 200 objava u jednom danu.

Tako se među objavama američkog predsjednika našao i slavni hrvatski tenisač Goran Ivanišević. Wimbledonski pobjednik iz 2001. završio je na Trumpovom Twitter profilu zahvaljujući videu koji je podijelila stranica Akki, a koji je Trump prokomentirao s “Lijepo!“.

Legendarna Scena iz Queensa

Posljednjih dana u iščekivanju nastavka teniske sezone ATP objavljuje zanimljive situacije iz prošlosti, a jedan od najpopularnijih videa je ovaj Gorana Ivaniševića iz 1997.

Hrvatska legenda igrala je finale Queensa protiv Australca Marka Philippoussisa, a s obzirom na to da se radilo o dvojici odličnih servera, nismo vidjeli puno izmjena tijekom meča. Frustrirani Ivanišević u jednom trenutku je tako odlučio zabaviti publiku pa je zamolio tada 14-godišnju skupljačicu lopti da uzme njegov reket i odigra poen.TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Djevojčica je prvo bila neodlučna, ali je ipak otišla na teren nakon Goranovog nagovaranja na što je publika oduševljeno reagirala. Philippoussis je, naravno, sve prihvatio i odigrao izmjenu od 17 udaraca prije nego što je lopticu nogom zakucao u mrežu. Ivanišević je ponovno preuzeo nakon toga, ali je na kraju izgubio finale za 53 minute. Australac je bio bolji sa 7:5 i 6:3.

Fanovi oduševljeni

S tim trenutkom iz Ivaniševićeve karijere sada se upoznao i Trump, što su njegovi fanovi dočekali s oduševljenjem.

“Volim vidjeti ovu mekšu stranu našeg Predsjednika. Ljubav je odgovor na sve“, prokomentirao je konzervativni aktivist Scott Presler.