Petak, 25.10.2024.

SRBI TRAŽE DA JOJ SE ZABRANI ULAZAK U ZEMLJU: Sarajevska influenserka istinom razbijesnila komšije

Subota, 25.05.2024. | Na mreži | Najnovije

Sarajevska influenserka Erna Saljević, poznatija na društvenoj mreži Instagram pod nadimkom “divaisback”, izazvala je svojim potezom lavinu komentara.

Naime, ona se putem pomenute mreže oglasila povodom rezolucije o genocidu u Srebrenici i navela “da je pravda spora, ali dostižna”, dok se vraćala sa putovanja.

– U Srbiji si uvijek dočekana i ispraćena baš onako kako ti se i profil zove… kao diva. Znaš zašto? Zato što smo mi narod velikog srca, dobre duše i uvijek će tako biti. A ti, ti si klasična zla “drugarica” koja je do juče jela i pila sa devojkama koje si odmah poslije posla sata nakon rastanka krenula da pljuješ!!! Nastavi da reklamiraš srpske brendove… Biće pravde da i to uskoro prestane, kao što i sama rekla, “pravda je spora, ali dostižna” – napisao je srbijanski infleunser, a njegova koleginica se nadovezala:

– Komentar nakon povratka sa promocije srpskog brenda. Mi smo jedan divan narod koji poštuje sve i tako će uvek i biti. Ja se inače ne oglašavam na ove teme i ne upadam u drame na Instagramu, ali ovo zaista nisam mogla da zanemarim – napisala je još jedna influenserka, a Ernin profil zasut je brutalnim komentarima.

– “Momentalno joj zabranite ulazak u Srbiji”, “Dosta je bilo ovih koji zarađuju preko nas, a poslije o nama sve najgore”, “Sramota!”, “Ovo je kraj njene karijere” – bili su samo neki od komentara.

Erna im nije ostala dužna, samo je svoj odgovor uputila dostojanstveno:

– Ne dozvolite da vam oni na vlasti stave znak jednakosti. Ne u vaše ime, recite im, poručila je između ostalog.