Subota, 04.05.2024.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO! MAJKA TUČE BEBU I SVE SNIMA U LAJVU: Izgovorila “GLEDAJ SAD OVO” pa počela da šamara maleno dijete! (VIDEO)

Četvrtak, 25.04.2024. | Na mreži | Najnovije

Iako smo mislili da ništa više ne može da nas iznenadi, objava na TikToku uspela je da nas demantuje. Naime, majka monstrum koja tuče bebicu od samo nekoliko mjeseci, postala je glavna tema na društvenoj mreži Fejsbuk, gdje je objavljen lajv snimak sa TikToka.

U prijenosu uživo na društvenim mrežama, u kojem je učestvovalo nekoliko korisnika sa različitih profila, vidi se trenutak u kom majka, po svemu sudeći mlada djevojka, uzima dijete i kreće da ga šamara.

Riječ je o bebici koja ima samo nekoliko mjeseci i koja ne može sama da se odbrani od žene koja se naziva roditeljem.

– A vidi sad ovo, gledaj sad ovo, gledaj kako je udaram – govori monstrum od majke dok po licu otvorenom šakom udara djevojčicu.

Inače, ona se na svom TikTok profilu predstavlja kao uzorna majka koja brine o svom djetetu, stalno ga snima i slika, pa sve to objavljuje na društvenoj mreži.

Posljednja fotografija koju je objavila na ovoj mreži bila je slika na kojoj drži djevojčicu, uz pjesmu:

– Moj cio svet, živim da te volim..

Jezivo je koliko nekad zapravo sve može da izgleda divno i bajno, dok se iza zavjese krije potpuno druga istina.

Ispod ove objave nizali su se mnogobrojni komentari uznemirenih korisnika, koji nisu mogli da ostanu ravnodušni na ono što su vidjeli u lajvu.

– Ovaj je cio svet koji biješ u lajvu? Ima Boga, ja se nadam da će te kazniti – samo su jedni od komentara frapiranih korisnika.

Također, u komentarima se navodi da je bebica spašena i da je majka uhapšena, međutim, te informacije nisu provjerene, tako da ne možemo da tvrdimo sa sigurnošću.

– Dijete je spašeno ljudi, hvala svim divnim ljudima. Bila je policija – glase komentari.