Srijeda, 23.10.2024.

“EMOTIVNO SAM VEZAN ZA NJEGA” Izgubio zlatni zub na plaži, pa krenuo u urnebesnu potragu

Srijeda, 21.08.2024. | Na mreži | Najnovije

Jedan turista iz Srbije nasmijao je i iznenadio sve koji pročitali njegov oglas. Naime, on je na Fejsbuku objavio da traži zub koji mu je ispao u Nei Poriju. Ipak, objasnio je da to nije bilo kakav zub, već predmet za koji je emotivno vezan.

Kako je pojasnio, u popularnoj grupi Grčka info, u nedjelju u toku ranog popodneva izgubio je zub na plaži. Iako je i sam svjestan da je njegov oglas mnoge nasmijao, on navodi da njemu do smijeha nije, i to ne samo iz očiglednih razloga.

– E sad, o zubu, u pitanju je desni gornji očnjak. I nije to bilo kakav zub, u pitanju je zlatan zub. Ugrađen je prije sedam godina i baš sam vezan za njega. Mislim, bio sam vezan fizički do danas ali sam inače prilično emotivno vezan za njega – počinje ovaj turista.

Pojašnjava da je zub izgubio u blizini spasilačkog mjesta i do detalja opisuje u kom dijelu plaže.

FOTO: GRČKA INFO / FACEBOOK/SCREENSHOT

– Tačnije, odmah pored one velike porodice iz Rumunije gdje baka ostaje da čuva stvari pod suncobranom dok se ostali kupaju. I puši lulu. Baka Popaj, mnogo je simpatična. Dakle, zub mi je ispao tokom užine na plaži ili eventualno kada sam ušao u vodu sa kuvanim kukuruzom – pojašnjava on do detalja.

Kaže da će sigurno mnogi pomisliti da je zub progutao, ali priznaje da tu informaciju trenutno nema.

Pronalazaču nagrada

– Ukoliko neko pronađe zub zamolio bih ga da me kontaktira, nalazaču slijedi nagrada a meni će vratiti osmijeh na lice – zaključuje on.

Autor objave bio je u pravu. Za kratko vrijeme prikupio stotine komentara, uglavnom šaljivog karaktera.

“Metal detektor”, “Ko god ga pronašao to mu je poklon, jer poklonu se u zube ne gleda…”, “Ovaj slučaj gubljenja je pobjednik među svim ostalima”, “Oprosti Boze, a gdje vam je burma?!”, “Treba otvoriti TEZGU izgubljenih stvari, muževa i šta još ne….”, glasili su samo neki od komentara, prenosi Blic.