Srijeda, 23.10.2024.

Šerif Konjević na slavlju u Sandžaku: Pune ruke keša, “lete” novčanice u eurima (VIDEO)

Četvrtak, 19.09.2024. | Na mreži | Najnovije

U Tutinu je prošle sedmice održano nezaboravno slavlje porodice  Pepić, povodom rođenja sina Semira Pepića. Za štimung večeri bio je zadužen legendarni Šerif Konjević, čija muzika je podigla atmosferu na najviši nivo, donoseći radost svim prisutnima. Zvanice su stigle iz cijelog Sandžaka, ali i iz daleke dijaspore, što je slavlju dalo poseban, međunarodni karakter.

Poznato je da Šerif Konjević pravi šou koji se ne zaboravlja, a njegovo prisustvo donijelo je posebno oduševljenje gostima. Prepoznao je mnoge ljude iz dijaspore, te je usput upućivao pozdrave, pokazujući svoje poštovanje prema zajednici. Njegov nastup nije samo zabavio okupljene, već je i bio emocionalno nabijena veza s publikom koja je uživala u svakom trenutku.

Društvene mreže su se užarile od pozitivnih komentara.

„Divnoo. Svaka čast, uživam gledati ovakva veselja i haljine ovih žena su top. Pozdrav iz Švicarske,” napisala je jedna korisnica. U komentarima su se nizali komplimenti na račun Šerifa, porodice Pepić i atmosfere. „Bravo bre, LAVE ŠERIFE, nek je sa srećom veselje! Sandžaklije najbolji, najpošteniji, najgostoljubiviji ljudi.”

Još jedan korisnik, iskazao je svoje zadovoljstvo:

„Nema ljepše nego u našem lijepom Sandžaku. Neka je hairli, insallah, i da je Din živ i zdrav 1000 godina.” Komentari poput ovih svjedoče o ugledu i emocijama koje Šerif Konjević izaziva kod svoje publike.

Proslava porodice Pepić će ostati zapamćena ne samo po rođenju njihovog sina, već i po muzici koja je donijela radost i sreću svim prisutnima. Pogledajte video snimak ispod teksta.