Četvrtak, 24.10.2024.

(VIDEO) “Barem nikada nećete zaboraviti taj dan” Mladenci pozirali na plaže, pa TALASI SVE POKVARILI, snimak nasmijao internet

Ponedjeljak, 19.08.2024. | Na mreži | Najnovije

Svaki novopečeni bračni par želi da ima savršene fotografije sa vjenčanja i spremni su na razne ludorije da bi ih dobili. Međutim, čini se da je jedan par iz Portugala precijenio svoju avanturističku stranu kada su odlučili da se fotografišu na obližnjoj prelijepoj plaži.

Naime, muž i žena iz Portugala željeli su da se fotografišu na plaži u Nazareu u Portugalu, međutim nisu predvideli jedan ključan detalj koji im je samu zamisao u potpunosti uništio, što njihov TikTok video prikazuje.

Kako se može vidjeti na snimku, koji je pregledalo skoro 200.000 ljudi, par je pozirao na prelijepoj pješčanoj plaži, ali ubrzo je naišao veliki talas i potpuno ih pokvasio. Mlada je pala i pokvasila vjenčanicu, a mladoženja je pokušao da je podigne, piše Index.

Međutim, prije nego što je uspio, naišao je novi talas i par se ponovo našao u problemu.

Snimak je prikupio više od 174.200 pregleda i više od 960 lajkova u samo nekoliko dana, a tiktokeri nisu odoljeli da ne prokomentarišu urnebesan prizor.

“Barem nikada nećete zaboraviti taj dan”, “Imaćete lijepe uspomene” i “Barem ćete imati originalne fotke”, samo su neki su od komentara.