Petak, 25.10.2024.

Nevjerovatno: Ćelavi mladić instruktoru Adisu mahao nožem i prijetio

Ponedjeljak, 17.06.2024. | Na mreži | Najnovije

Ćelavi mladić na biciklu vozi preko zebre i maše nečime prema instruktoru i kandidatu. Kad se bolje pogleda, vidi se da mladić u ruci ima nož! Instruktor je rekao da je sve prijavio policiji.

Nakon što je instruktor autoškole iz Zagreba Adis Korlat (26) podijelio šokantan video u kojem mu muškarac prijeti smrću na radnom mjestu i za 24sata opisao s čime se sve susreće, njegov stariji kolega Krešimir Stunić, poznatiji kao instruktor Trulac, objavio je novu zastrašujuću snimku. I on radi u zagrebačkoj autoškoli, a snimka je nastala, kako nam je rekao, 6. juna.

Na snimci se vidi kako instruktor Trulac govori kandidatu: ‘Samo se nemoj žuriti, lijevo idemo’. Skreću na Horvaćansku cestu, na zebri je crveno svjetlo za pješake i bicikliste.

U tom trenutku ćelavi mladić na biciklu vozi preko zebre i maše nečime prema instruktoru i kandidatu. Kad se bolje pogleda, vidi se da mladić u ruci ima nož! Čini se da to instruktor isprva ne primijećuje.

“Na koje svjetlo ideš?”, pitao je mladića, a ovaj je odgovorio uvredama.

“Ajde vozi, strašno”, čuje se kako instruktor govori kandidatu.

Zagrebačka policija priopćila je kako su priveli 31-godišnjaka koji je mahao nožem dok je biciklom prelazio cestu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni 31-godišnjak na naročito drzak i nepristojan način, narušavao javni red i mir tako što se na ulici kretao biciklom, u ruci držao nož na način da ga je učinio vidljivim drugim građanima te ih galameći vrijeđao.