Srijeda, 23.10.2024.

(VIDEO) “Ovom momku treba dodijeliti nagradu za strpljenje” Na vratima se pojavila BIVŠA DJEVOJKA, a razlog dolaska ŠOKIRAO JE MNOGE

Subota, 14.09.2024. | Na mreži | Najnovije

Nakon raskida, mnogi ljudi više ne ostaju u kontaktu sa svojim bivšim partnerima, već svako nastavi svojim putem. Ipak, jedan neobičan razgovor između bivšeg para postao je viralni hit na društvenim mrežama, ostavljajući mnoge bez riječi.

Prema snimku koji je osvanuo na internetu, djevojka je ostavila svog momka prije šest mjeseci i nisu se čuli otkako su raskinuli. Međutim, na dan njenog rođendana, pojavila se na njegovim vratima sa neočekivanim zahtjevom.

Ako ste pomislili da je došla da ga zamoli za pomirenje, grdno ste se prevarili. Sve što je željela bila je – rođendanska poklon tašna koju joj je obećao dok su još bili zajedno.

Kamera snimila cijeli razgovor

Kamera postavljena na ulaznim vratima snimila je cijeli njihov razgovor, gdje je djevojka tvrdila da obećanje mora biti ispunjeno, bez obzira na raskid. Momak je ostao pribran, iako mnogi na mrežama nisu mogli da vjeruju njenoj smjelosti.

Reakcije na ovaj događaj bile su podijeljene, ali mnogi su bili impresionirani momkovim strpljenjem.

Korisnici društvenih mreža na strani momka

– Ne mogu da vjerujem da je neko uopšte bio u vezi s ovom djevojkom – napisao je jedan korisnik.

– Ovom momku treba dodijeliti nagradu za strpljenje – komentarisao je drugi.

– Odakle joj smjelost za ovako nešto? – bio je još jedan od mnogobrojnih komentara, dok su se neki šalili: „Djevojko, kupi sebi tašnu!“

Ovaj neočekivani susret brzo je postao viralan, izazivajući buru reakcija širom interneta.