Četvrtak, 24.10.2024.

(VIDEO) Brenu preplavile emocije u Brčkom, na koncert došla i njena sestra

Ponedjeljak, 12.08.2024. | Na mreži | Najnovije

Sinoćnji koncert u Brčkom za Brenu je nadasve bio emotivan, jer je u njenom rodnom gradu dočekalo preko 6.000 ljudi.

Tokom cijelog koncerta pjevačica je bila na ivici suza i više puta se obratila publici govoreći koliko joj baš njihova podrška znači.

Na kraju koncerta rekla je:

– Ovdje sam se rodila, odrasla, ovdje sam išla u školu, ovdje mogu da budem najiskrenija i da vam kazem da radim već 43 godine. Od godina ne bježimo. Da vam kažem da sam sve vrijeme na ivici suza i da sam ponosna na svoj tim bez koga ova turneja ne bi bila to što jeste. Potrudili smo se da vam priredimo spektakl i mislim da smo u tome uspjeli.

@pressmediabih

Koncert u Brčkom Lepa Brena je završila riječima: “Ovdje sam se rodila, odrasla, ovdje sam išla u školu, ovdje mogu da budem najiskrenija i da vam kazem da radim već 43 godine. Od godina ne bježimo. Da vam kažem da sam sve vrijeme na ivici suza i da sam ponosna na svoj tim bez koga ova turneja ne bi bila to što jeste. Potrudili smo se da vam priredimo spektakl i mislim da smo u tome uspjeli.” lepabrena brčko koncert

♬ original sound – pressmediabih – pressmediabih

Najveću podršku Breni je pružala rođena sestra Faketa, koja je sa porodicom došla iz Kanade kako bi ispratila ovaj spektakl u njihovom rodnom Brčkom.

Gosti na koncertu na veliko oduševljenje publike bili su Šerif Konjević i poznate zvijezde “Granda” Stevan Anđelković i Marko Gačić. Posebnu pažnju privukli su vizuali u kojima je publika vidjela dijelove iz kultnih filmova i stare spotove najveće zvijezde bivše Jugoslavije na jedan nov način.

Pjevačica se zahvalila svim članovima tima i benda ponaosob. Posebno emotivan trenutak bila je zahvalnica sinu Viktoru, koji je na čelu produkcijskog tima turneje. Viktor i produkcijski tim dobili su gromoglasan aplauz. Na pjevačicinom licu vidjele su se suze, ali one radosnice. Zatim se još jednom posebno zahvalila i svim članovima porodice i najavila naredni koncert u sklopu turneje “Imam pjesmu da vam pjevam” koji će se održati 16. Novembra u Tuzli u dvorani Majdan, piše Blic.