Četvrtak, 24.10.2024.

(VIDEO) Plač je bio UPOZORENJE DA PRIJETI NAJGORE: Beba je VRIŠTALA kad god je starija sestra zagrli

Ponedjeljak, 08.07.2024. | Na mreži | Najnovije

Beba po imenu Tajler plakala je svaki put kada je u blizini svoje starije sestre Megan.

Kad god bi pokušala da mu se približi, on bi se zacenio od plakanja. Iako je imao samo dva mjeseca i svu pažnju i ljubav koji su jednoj bebi potrebni, nije mogao da podnese prisustvo svoje sestre.

I sve se čini da je osjetio da sa njom nešto nije u redu. I nije bilo ništa natprirodno, ali bilo je veoma opasno.

@nightmaretales_

This baby couldn’t stand being with her big sister. And the reason, it’s just crazy ! #learnontiktok #truestory

♬ Suspense, horror, piano and music box – takaya

Na društvenoj mreži TikTok posljednjih dana veoma je viralna priča o dvomjesečnoj bebi Tajleru koja bi neutješno plakala svaki put kad je starija sestra Megan uzme u naručje. Kada ona ne bi bila u blizini, Tajler je bio potpuno drugačiji.

Bio je, jednostavno, kao i svaka druga beba – vesela, ponekad plačljiva, ali mila i slatka. Voljena od svih članova porodice. Ali, kao da on nije volio svoju sestru. Roditelji su sumnjali da sa Tejlorom nešto nije u redu, odveli su ga čak i kod ljekara, uradili preglede, ali – ništa. On bi bio miran sve dok mu se ne približi Megan.

Jednog dana, kako se navodi u videu, roditelji su zatekli prizor koji nijedan roditelj ne želi ni najgorem neprijatelju, a onda u bolnici čuli još strašnije vijesti.

Megan je ležala na podu svoje sobe.

Megan je imala tumor na mozgu

Roditelji, preneraženi prizorom i preplavljeni najvećim strahovima, odmah su pozvali hitnu pomoć, a nakon silnih ispitivanja ispostavilo se da Megan ima tumor na mozgu.

@nightmaretales_

Replying to @Jackie Grubbs563 This baby couldn’t stand being with her big sister. And the reason, it’s just crazy !

♬ Suspense, horror, piano and music box – takaya

Tada su svi posumnjali da je Tajler, zapravo, osjećao da sa njegovom starijom sestrom nešto nije kako treba, da je životno ugrožena i da je potrebna hitna reakcija. Njegov plač su svi shvatili kao pokušaj upozorenja i poziv u pomoć.

Na kraju videa navodi se da je Megan uspješno odstranjen tumor, da je danas živa, a njen maleni brat Tajler proglašen je pravim herojem koji je svojoj starijoj sestri spasio život, prenosi Žena Blic.