Nedjelja, 19.05.2024.

Starica se prisjetila prvog poljupca, A NJENA PRIČA RASTUŽILA SVE: Ljudi ostali u čudu zbog ŠOK OBRTA koji je obilježio je ovu ljubav

Subota, 04.05.2024. | Na mreži | Najnovije

Svako od nas je sa nestrpljenjem očekivao svoj prvi poljubac i ma koliko ga želio, u najmanju ruku se i isto toliko i bojao.

Plašimo se da li ćemo ispuniti očekivanja partnera, hoćemo li umjeti da se poljubimo. Ipak, svi ovi strahovi nestaju onog trena kad se prvi poljubac dogodi, a pamti se do kraja života.

Prvi poljubac se ne zaboravlja, a neki ga se i poslije toliko godina sjećaju do detalja. Na ulicama Hrvatske novinari portala Index.hr su upitali prolaznike da li ga se sjećaju, a odgovori su uvijek bili potvrdni.

Ipak, najviše pažnje privukla je jedna bakica, koja je na ovo pitanje sa osmjehom odgovorila potvrdno i onda do detalja opisala kako je izgledao.

– To je bilo, recimo, još u srednjoj školi. Bila sam s jednim dečkom i tako smo malo razgovarali i nekako sam s njim vidjela i primijetila da je sve u redu i da sam nakon nekog vremena pristala da me poljubi, tako da sam onda i ja poljubila njega – objasnila je.

Tužan kraj

Osmjeh sa lica nije skidala, a na pitanje šta se dogodilo sa momkom i da li je njihova priča imala sretan kraj, promijenila je izraz lica i tužnim glasom rekla:

– On je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Jako mi je žao zbog toga – otkrila je.

Ovaj video privukao je veliku pažnju javnosti, a svi su komentarisali kraj priče koji je tužan.

“Ovome se nisam nadao”, “Alo, kako smo došli do ovoga na kraju, neću ovako”, glasili su samo neki od komentara.