Srijeda, 23.10.2024.

Poslije restorana, da li je ovo novi Duškov posao? Tošić zapjevao, ovaj talenat je godinama krio

Srijeda, 02.10.2024. | Na mreži | Najnovije

Utakmicu Crvene zvezde i Intera, a pratio je veliki broj navijača iz Srbije u Milanu.

Među njima su bile i javne ličnosti, a ono što je privuklo veliku pažnju jeste snimak na kom je Duško Tošić zapjevao u društvu Nikole Rokvića.

Šetajući ulicama Milana, pjesmu je započeo popularni pjevač, da bi se na njega nadovezao fudbalski menadžer i otkrio neke do sada nepoznate talente.

Bivši suprug Jelene Karleuše pjevao je za nijansu tiše od Rokvića, ali mogli smo da čujemo da je veoma muzikalan, te su samo komplimenti na račun njegovog pevanja pristizali.

Duško Tošić zapjevao je navijačku pjesmu, a vjerujemo da se u njegovom doskorašnjem domu stalno mogla čuti pjesma i muzika, s obzirom na to da mu je bivša supruga jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu.

Podsjećanja radi, Jelena i Duško prije dvije sedmice stavili su tačku na 16 godina dug brak, a imovina stečena u bračnoj zajednici prepisana je njihovim dvjema nasljednicama – Atini i Niki.

Ubrzo potom, nekadašnji fudbaler otvorio je restoran u jednom elitnom beogradskom naselju koji je za svega nekoliko dana postao jedan od najposjećenijih.

Ko zna šta ćemo sve o Dušku saznati, ovaj njegov talenat svakako je iznenadio široke narodne mase, a ko zna, možda odluči da se nekad lati mikrofona.