Nedjelja, 19.05.2024.

Bh. glumac Faris Pinjo dirnuo srca poznatim domaćim hitom u “Tvoje lice zvuči poznato” (VIDEO)

Četvrtak, 02.05.2024. | Na mreži | Najnovije

Nova emisija showa “Tvoje lice zvuči poznato” donijela je nova oduševljenja, a jedan je nastup bio posebno emotivan.

Faris Pinjo u devetoj emisiji transformirao se u grupu Gazde, a njegov je nastup osvojio sve redom. Mladi natjecatelj odnio je i svoju prvu pobjedu. Čim su krenuli prvi taktovi poznate pjesme “Još i danas zamiriše trešnja”, Mario Roth nije mogao skriti svoje oduševljenje. “U srce drito”, kazao je. “A ‘ko me de nađe”, uzviknuo je Enis Bešlagić.

Publika nije mogla ostati ravnodušna ni kad se Farisu na pozornici pridružio pjevač Gazdi Marko Bujanović. “Kao ja prije trideset godina.”, komentirao je Marko nakon nastupa Farisovu transformaciju.

“Kad pjesma ima dušu, onda ona traži izvođače koji imaju dušu. Ti si donio dušu i prenio si ono što oni rade godinama i mislim da je to jedna od rijetkih pjesama koje su nama svima ušle u dušu, ne samo tebi. Zaista me pogodilo emotivno, svi jako volimo tu pjesmu i hvala ti na ovome Farise”, poručio je član žirija Enis, piše Direktno.hr.

‘Dirnuo si me u dušu’

“Toliko mi je drago što su Gazde došli večeras. Farise, ovo je uz Eda Sheerana i Kaariju, meni bio tvoj najbolji nastup. Bilo je sjajno i ovo je bilo savršeno otvaranje ove emisije”, rekao mu je Mario.

Oduševljenje nisu skrivali ni gledatelji koji su svoje emocije pokazali na društvenim mrežama. “Rasturio si!”, ”Dirnuo si me u dušu”, ”Svaka čast, dečki”, ”Bolje ne može, bravo!”, ”Bio je fenomenalan, kao izvorni pjevač”, ”Išle su mi suze, bravo Faris”, samo su neki od komentara.