Srijeda, 23.10.2024.

(VIDEO) “Kad Kinezi naviknu na mršave djevojke, pa dođemo nas dvije” Snimkom iz Šangaja NASMIJALE LJUDE DO SUZA

Nedjelja, 01.09.2024. | Na mreži | Najnovije

Snimak dvije djevojke iz Srbije koje su boravile u Kini i tom prilikom su poželjele da se provozaju na tradicionalni način, postao je pravi hit u regionu usljed činjenice da vožnja rikšom nije prošla kako su zamišljali one, ali i sam vozač.

Djevojka iz Srbije po imenu Mila podijelila je na svom TIk-tok nalogu snimak na kojem se vidi kako ona i njena prijateljica Jelena sjede na rikši koju vuče stariji Kinez. Međutim, kako su došli do lakše uzbrdice, nastao je “problem”. Iako je pokušavao da izvuče rikšu gore niz put, muškarcu iz Kine to nije pošlo za rukom, pa se odlučio da siđe sa bicikla, te da turistkinje iz Srbije doslovno izvuče, gurajući jednom rukom bicikl, a drugom vukući rikšu.

Kinez nije mogao da izvuče rikšu na uzbrdici

Shvatajući da su malo teže za njegovu fizičku spremu, Mila i Jelena su odlučile da prekinu agoniju vozača rikše, te su ga molile da stane i da siđu, što je muškarac uspješno odbijao.

Kako se čuje na snimku, njih dvije su kroz smijeh nekoliko puta prokomentarisale da su teške, te da vozač ne može da ih povuče.

Snimak pod naslovom “Egzibicije u Šangaju”, a koji je Mila najavila u opisu sa “Kad Kinezi naviknu na mršave djevojke, pa dođemo nas dvije gabaritne” , u samo jednom danu pregledan je preko 1, 5 miliona puta na njenom nalogu.

Ljudi plakali od smijeha u komentarima

Očekivano, usljed čitave situacije, u komentarima ispod snimka nastao je pravi haos, te su se mišljenja i doskočice pratilaca samo smjenjivale, piše Blic.

– Je li živ brat, zna li se – bio je komentar koji je sakupio najviše simpatija.