Nedjelja, 27.10.2024.

Ella Dvornik otrkila koliko mjesečno zaradi, neki to ne uspiju ni za godinu dana

Utorak, 24.10.2023. | Na mreži | Najnovije

Ella Dvornik bila je gošća serijala “Knjazalište” na HRT-u gdje se našla u ulozi građevinske radnice, a tom prilikom je progovorila i o svojoj zaradi kazavši da može zaraditi od 10 do 80 hiljada eura mjesečno.

Kako su naveli u najavi epizode Ellu je ugostio bauštelac Huso i njegov indijski “pratitelj” te su joj pokazali tajne štemanja, ali i postavljanja wc šolja. Također, pokušala im je pojasniti čime se bave influenseri.
“Na internetu ne znam šta rade. Je l’ rade šta korisno?”, upitao je majstor kazavši da bi to htio saznati.

Potom joj je pokazao šta treba raditi, a između ostalog Ella je tokom emisije prokomentarisala koliko influenseri u prosjeku mjesečno mogu zaraditi.
“10 do 80 hiljada eura”, kazala je, a Huso se šokirao kazavši da taj iznos ne zaradi ni tokom godine dana.

Ella je potom pokušala postaviti wc šolju te je priznala da joj se to ne sviđa: “Ja bih radije pločice postavljala, ovo je dosadno”.

Dvornik je prokomentarisala i svog bivšeg supruga kazavši da su se upoznali preko Messengera. Emisija je snimana u martu kad su još uvijek bili zajedno, a ona se našalila da jedva čeka doći kući i suprugu poskidati sve pločice.

Podsjetimo, juče je objavljena vijest kako je bivši suprug Charles Pearce tužio Ellu Dvornik zbog vlasništva kuće u Balama, mjestašcu u Istri, u kojoj su živjeli dvije godine. Vijest dolazi nakon što su u augustu otkrili da se razvode.