Petak, 29.03.2024.

Haris Zahiragić objavio fotografije s vjenčanja

Srijeda, 22.03.2023. | Na mreži | Najnovije

“Pa evo ih, jedna s civilnog i jedna sa šerijatskog vjenčanja. Ovim putem se zahvaljujem svima na čestitkama koje ste mi uputili posljednjih dana, uz izvinjenje ukoliko nisam stigao svima pojedinačno odgovoriti. Zamolio bih medije da se suzdrže od daljnjih pitanja, pisanja i tekstova na ovu temu, jer želim pokušati privatni život držati što je privatnije moguće. Hvala vam na razumijevanju”, napisao je Haris Zahiragić uz čestitku ramazana .

Zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo i delegat u Domu naroda Federacije Bosne i Hercegovine Haris Zahiragić obznanio je prije nekoliko dana da je 1. marta stupio u bračne vode s dugogodišnjom djevojkom.

Ovu informaciju objavio je tokom gostovanja na TVSA.

Upravo ovim povodom odlučio se i obratiti javnosti putem svoje Facebook stranice, gdje je napisao kako uopće nije imao namjeru da objavljuje informaciju o ženidbi na mrežama i u javnosti, ali s obzirom na činjenicu da je u emisiji imao direktno pitanje novinarke, odlučio je reći da je uplovio u bračne vode početkom ovog mjeseca.

Istakao je i to da ga je nakon toga veliki broj ljudi od njega tražio da objavim neku fotografiju, što je upravo i učinio.

“Pa evo ih, jedna s civilnog i jedna sa šerijatskog vjenčanja. Ovim putem se zahvaljujem svima na čestitkama koje ste mi uputili posljednjih dana, uz izvinjenje ukoliko nisam stigao svima pojedinačno odgovoriti. Zamolio bih medije da se suzdrže od daljnjih pitanja, pisanja i tekstova na ovu temu, jer želim pokušati privatni život držati što je privatnije moguće. Hvala vam na razumijevanju”, napisao je Haris Zahiragić uz čestitku ramazana.