Četvrtak, 25.04.2024.

“Twitter gori” / Svi pričaju o bizarnom ponašanju Nicole Kidman: Tvrde da je pijana došla na Oscar

Utorak, 14.03.2023. | Na mreži | Najnovije

Nakon što se slavna glumica Nicole Kidman pojavila sinoć na 95. dodjeli Oscara u Los Angelesu počelo je da se na Twitteru komentariše njeno ponašanje. Zašto? I fotografije će reći mnogo toga.

O neobičnom ponašanju Nicole Kidman koja je na Oscaru bila sa suprugom, poznatim muzičarem Keithom Urbanom, piše i thescottishsun.co.uk koji ističe da su fanovi zabrinuti šta se to dešava sa glumicom.

Nicole je mnoge začudila izrazima lica, načinom hodanja, pozdravljanja sa kolegama, a naročito tokom intervjua za ABC kada se previše približila kameri.

“Da li je Nicole Kidman pijana?”, komentariše se na Twitteru gdje neki dodaju: “Nego šta nego jeste i to baš pijana”., “Čini se da jeste, pogledajte sve te čudne poteze”.

Primijetili su neki da se Nicole drugačije ponašala na Oscaru nego na crvenom tepihu u Londonu, ali vjerovatno se sjećate da je ova holivudska zvijezda i ranije izazivala bujicu reakcija zbog u najmanju ruku nesvakidašnjih gestova – poput neobičnog aplaudiranja koje je ličilo na sve samo ne na uobičajene aplauze.

Nicole za sada nije komentarisala svoj nastup na Oscaru gdje je bila u ulozi voditeljice-prezentera, čeka se njena reakcija.