Ponedjeljak, 28.10.2024.

Ugrađivale silikone za sve pare! Mnoge pjevačice ne štede kada je veličina grudi u pitanju

Nedjelja, 13.08.2023. | Najnovije | Showbiz

Podugačak je spisak pjevačica koje su čak nekoliko puta uvećavale grudi kako bi pronašle, za njih idealnu veličinu, a mnoge se nisu štedjele pa su ugrađivale silikone za sve pare.

Dara Bubamara prednjači kada su u pitanju veliki silikonski implanti koji su gotovo uvijek istaknuti bez obzira na mesto i priliku.

Jedna od najatraktivnijih pjevačica na ovim prostorima, Jelena Karleuša nikada nije krila da podržava estetsku hirurgiju sve dok je u granicama normale, pa je tako i svoje grudi uvećala u skladu sa svojom građom.

Sandra Afrika nedavno je ponovo operisala svoje poprsje za koje je smatrala da je postalo malo s godinama jer joj se tijelo promijenilo, a isto je učinila i Tijana Milentijević koja nikada nije krila da je na sebi korigovala sve što joj se nije dopadalo i da smatra da nije pretjerala.

Jedna od rijetkih pjevačica koja nije ni imala potrebu da ugrađuje silikone jeste Stoja. Zbog toga se prije nekoliko godina odlučila da smanji grudi, tačnije, da izvadi silikone i vještačke jake petice vrati na prirodnu četvorku.

Ipak, implantati su mnogima od njih ugrozili zdravlje, o čemu su također otvoreno govorile i savjetovale djevojke da dobro razmisle prije nego što se odluče da odu pod nož.

Jelena Kostov preživjela je pravu dramu kada joj je pukao silikon u lijevoj dojci, zbog čega je morala na hitnu operaciju. Pjevačici su tada doktori izvadili silikone, a oporavak je trajao dugo.

Pjevačica Jelena Gerbec je zbog nezadovoljstva poslije jedne intervencije shvatila da joj je prirodni izgled bolji i nije se predomislila nakon vađenja silikona.

Da li su za karijeru potrebni veliki aduti, ili pak pjevačice tako samo provociraju publiku, procijenite sami, ali mnoge od pomenutih dama je svoj imidž izgradilo baš na njima.