Četvrtak, 25.04.2024.

Ko su Akina matera, zaova, Šaban i Fate? Jeste li probali riješiti misteriju razgovora dvije nane?

Subota, 09.12.2023. | Na mreži | Najnovije

Ukoliko posjedujete profil na nekoj od društvenih mreža posljednjih dana bilo je nemoguće izbjeći snimak u kom brojni korisnici pokušavaju “riješiti” misteriju porodičnih odnosa iz razgovora dvije nane.

Video je prvobitno podijeljen na TikToku i prikazuje razgovor dvije starije gospođe, a koje raspravljaju o porodičnim relacijama.

Kako to obično biva u Bosni i Hercegovini, ali i na Balkanu, rodbinske veze nije lako raščlaniti. Tako su mnogi ostali zbunjeni razgovorom, a neki su se odlučili pokušati riješiti misteriju.

Video pogledajte OVDJE.

Tako su na TikToku dijelili niz snimaka na kojima raznim dijagramima pokušavaju doći do odgovora na to kako su osobe koje se pominju u razgovoru vezane.

Također, bilo je i onih koji su razgovor predstavljali u različitim svakodnevnim situacijama iz života, a rezultat je urnebesan.

Neke je razgovor podsjetio na priču legendarnog Borisa Dvornika koji govori o poznaniku i njegovim porodičnim odnosima, a koji završava zaključkom da je spletom okolnosti “sam sebi djed”.

Video pogledajte i OVDJE.

“CIA to ne može razabrat”, “najveća balkanska zagonetka”, “o čemu ja razmišljam u 03 ujutru”, “kad ti baba kaže rod ti je, a ti pitaš kako”, navodili su u reakcijama na snimke.