Nedjelja, 27.10.2024.

Amina Efendić se našalila na svoj račun: Ono kad kupiš stan pa nemaš novaca za namještaj

Četvrtak, 07.09.2023. | Na mreži | Najnovije

Jedna od najpoznatijih bh. influenserica Amina Efendić početkom ove godine pohvalila se da je kupila stan u Sarajevu te se odmah bacila u renoviranje istog.

Sa svojim pratiteljima na Instagramu, kojih ima preko 200 hiljada, redovito dijeli kako napreduju radovi u stanu, a sada je objavila i video u kojem se našalila na taj račun.

“Upravo si kupila novi stan i sad nemaš više novca za namještaj”, napisala je u videu u kojem jede dok sjedi na maloj stolici, spava na podu i pije kafu s malog stolica u praznom stanu.

Njenim pratiteljima ovaj video se posebno svidio.

“Svaka tebi čast na tvom uspjehu i da ti bude sretno u novom stanu”, “Kraljica”, “Inspiracija si”, “Carica”, “Meni je to najslađi period života. Dormeo nadmadrac na podu, rešo u kuhinji i mali TV. Muž i ja presretni bili. Uživaj maksimalno sve će biti ako Bog da”, poručili su joj ispod objave.

“Odmah na početku godine došla sam naglo da vidim stan u Sarajevu, ne očekivajući puno. Razmišljala sam, išla sam i ranije pa nije bilo to to. Ali znate onaj osjećaj kada dođete u prostor i osjetite energiju da je to prava odluka? E, meni je bilo zaista tako”, napisala je 24-godišnja Amina ranije ove godine kada je otkrila da je kupila svoj stan u Sarajevu.