Ponedjeljak, 28.10.2024.

Mnogi su tvrdili da liči na oca: Objavljena nikad viđena fotografija Elene Kitić i njene majke

Ponedjeljak, 07.08.2023. | Najnovije | Showbiz

Pjevačica Elena Kitić, kćerka folkera Mileta Kitića i Marte Savić, uspjela je da bez ijednog skandala i medijske podrške izgradi svoju muzičku karijeru i postane idol mladima, jer osim glasa i njen stas i imidž koji godinama njeguje, oduševljava tinejdžere.

Ipak, rijetki znaju kako je pjevačica izgledala prije nego što je stasala u tinejdž zvijezdu i modnu ikonu. Od malena Elena je zahvaljujući slavnim roditeljima pratila modu, a sada je isplivala fotografija iz rane mladosti koja to i dokazuje.

Na fotografiji koju je zabilježio čuveni fotograf Zoran Kuzmanović Munja, Elena je pozirala s majkom u crvenim pantalonicama, crnom džemperu, a stajling je dodatno upotpunila crvenim šnalicama.

Mnogi smatraju da je ljepotu i ljubav prema modi naslijedila od majke, a neki komentarišu da liči i na oca Mileta. Ipak, nije krila da je estetskim korekcijama ispravila sve nedostatke u fizičkom izgledu, a danas mnogi smatraju da 26-godišnja Elena izgleda savršeno.

Marta je oduvijek bila ponosna na svoju kćerku i na uspjeh koji je postigla zahvaljujući svom talentu.

– Moja najsretnija godina: 1997! Moj najsretniji dan: 11. avgust! Moja najveća sreća rodila se u 5:17! Voli te mama najviše na svijetu i svemiru – napisala je Marta prošle godine.