Subota, 18.05.2024.

Dugo je ovo čekala! Dadu Mešaljić savladale emocije na svadbi

Ponedjeljak, 07.08.2023. | Najnovije | Showbiz

Nakon što je nedavno proslavila kćerkici Merjem prvi rođendan, Dada Mešaljić ima još jedan razlog za slavlje.

Naime, pjevačica je udala najbolju drugaricu Sabinu Mašić, a fotografije s njenog vjenčanja podijelila je putem svog Instagram profila.

Dada nije mogla da sakrije emocije i uzbuđenje zbog udaje svoje najdraže, pa je u nekoliko storija podijelila fotografije sa vjenčanja uz emotikone srca.

Kako saznajemo, Dada je svojoj drugarici bila kuma na vjenčanju, a na svadbi je dominirala u nježno plavoj haljini s rukavima od tila.

Mnogobrojni pratioci udijelili su joj komplimente za odabir toalete, ali i čestitali na prvom kumstvu u životu.

– Svaki dan kada si zdrav i kada su zdravi ljudi koje voliš to je tvoj najbolji dan– napisala je nedavno pjevačica na Instagramu.

Podsjetimo, privatni život nakon prevare partnera u trudnoći, Dada je nedavno riješila da pretoči u stihove, te ne čudi što prvijenac pod nazivom „Neudate“ osvaja već na prvo slušanje.

Po svemu sudeći ni Mešaljić nije vjerovala u nevjerovatan uspjeh svoje balade, te je ogolila dušu i poslala važnu lekciju koju je i sama naučila za veoma kratko vrijeme.

– Dragi moji, kada god pomislite da ne može gore i da je kraj svijeta, neka vam ja bar malo padnem na pamet…Prije nešto malo više od godinu dana meni je svijet stao i mislila sam da ne može gore. Međutim, evo danas, za relativno kratko vrijeme, ja vam predstavljam svoj prvijenac. U životu trebamo biti zahvalni i na dobrom i na lošem, jer sve nas to čini osobama koje smo danas. Nikada nije najgore i uvijek postoji izlaz. Rekla sam da ću vam od sad pričati kroz pjesme i evo, nadam se da ćete uživati. Hvala vam za svu podršku i ljubav, mržnju i neljudskost, humor i šalu, jer sve je to sastavni do života- rekla je mlada pjevačica.