Ponedjeljak, 20.05.2024.

Bio je s dvije pjevačice, a hvale ga i da je vatra u krevetu: O ovim ljubavnim vezama brujala je cijela Jugoslavija

Subota, 05.08.2023. | Najnovije | Showbiz

Godinama su novinske stupce punile romanse koje su sad već davno zaboravljene. Mnogi su već zaboravili da su Bajaga i Alka Vuica četiri godine bili zajedno, Bebi Dol je bila ludo zaljubljena u pokojnog Massima Savića, a Saša Popović zabavljao se s Nedom Ukraden.

Bajaga se nedavno razveo nakon 33 godine braka, a njegova bivša supruga, s kojom je dobio dvoje djece, ostala je nepoznata javnosti. Ipak, o njegovoj četverogodišnjoj vezi s kolegicom s estrade Alkom Vuicom i dan danas se priča, čak nakon četiri desetljeća.

– Bili smo mladi i voljeli smo se. Jedna od pjesama koja je nastala iz naše ljubavi jest ‘Gdje Dunav ljubi nebo‘. I dalje smo prijatelji, čujemo se, viđamo… Ljubav je energija koja ne nestaje. Možda zaljubljenost prođe, ali prava ljubav ostaje zauvijek – rekla je jednom prilikom Alka Vuica, prenosi Kurir.

Bajaga je pjevačici posvetio hitove ‘Zažmuri‘ i ‘Sa druge strane jastuka‘.

U isto vrijeme voljeli su se Bebi Dol i Massimo Savić. Oni su u osamdesetima imali burnu vezu, a slovili su za jedan od omiljenih parova bivše Jugoslavije. Oboje su tada bili na vrhuncu slave.

– Bio je uporan u tome da me osvoji i jednom me na aerodromu dočekao s cvijećem. Tada je sve počelo. Upoznao me je s majkom, koja je živjela u Istri. Jako me voljela. Međutim, kad je krenuo rat, nismo se mogli dogovoriti hoćemo li biti u Istri, Zagrebu ili Beogradu. Tada smo prekinuli, ispričala je jednom prilikom pjevačica.

Saša Popović je prije supruge Suzane Jovanović bio s pjevačicom Nedom Ukraden.

– Ostavila sam ga jer se udvarao drugim ženama! Bilo je i lijepih i ružnih trenutaka. Sašina i moja veza počela je slučajno, naši putevi su se u jednom trenutku spojili, pa su se razišli, ispričala je Neda.

Osim nje, ‘smuvao‘ je i sprsku pop-folk pjevačicu Zlatu Petrović, koja je imala samo riječi hvale za njega. Upoznali su se na jednom rođendanu.

– Krenula sam u toalet, a on za mnom. Zaustavio me ispred vrata i pohvalio da lijepo izgledam, ali da mi nešto nedostaje. Pitala sam ga što to meni fali, a on k‘o iz topa kaže: ‘Da se prezivaš Popović.‘ Razmijenili smo brojeve telefona. Bili smo zajedno dvije godine. Osjećala sam se kao princeza, a Sale je vatra u krevetu, priznala je pjevačica, prenosi Jutarnji.