Ponedjeljak, 28.10.2024.

OVO JE MUŽ SANJE KUŽET! Voditeljka ga godinama krila od očiju javnosti

Utorak, 01.08.2023. | Najnovije | Showbiz

Poznata voditeljka muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Sanja Kužet spakovala je kofere, te se zajedno sa svojim suprugom zaputila u Rovinj.

Sanja rijetko izlaže i pokazuje svog muža javnosti, ali je ovom prilikom morala, jer je za njih danas jako važan dan. Kako je i napisala u opisu fotografije na kojoj pozira kraj mora, obilježili su devetu godišnicu.

Iako o svojoj vezi nerado govori, Sanja Kužet je jednom prilikom otkrila da je njihova ljubavna priča počela još u srednjoj školi.

– Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumijemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari – izjavila je Sanja svojevremeno, koja ostaje dosljedna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

– Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj dio života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe – rekla je ona ranije.