Petak, 19.04.2024.

SUKOB NA MREŽAMA / Faćo Aličkovića nazvao ‘narkomančinom’, Aličković ogovorio: “Perhan iz kuće ne izlazi mjesecima, pola godine nije zamijenio posteljinu”

Srijeda, 01.02.2023. | Na mreži | Najnovije

Nekadašnji kriminalac Amir Pašić Faćo na svom TikTok profilu objavio je niz šokantnih tvrdnji. Ovog puta njegova meta bio je Nihad Aličković i njegov AntiDayton pokret.

“Znate li vi ko je Aličković? Meni je krivo što vi ne možete da prepoznate te degene. To je jedan narkomančina.”

Na kritike i pogrdne riječ od strane Pašića, ALičković je imao odgovor.

 – Ja na mačkama zarađivao? Pa da sam na mačkama zarađivao ili bilo ko drugi ne bih onda mačke poklonio dalje.

Samo poslušajte ove bljuvotine “ljudi” KOJI SVE ZNAJU a ne znaju ni da objasne ono što hoće da slažu, ne znaju ni da kažu ni ko ste ni šta ste ni čim se bavite. “Jeste djece mi JA SVE ZNAM” a ne zna bilmexZ ni kašiku da podigne. Ovaj krenbil je postao prijetnja tinedžerima u BiH i Dijaspori sa svojim nastupima i pletenjem po TikToku.

Ugrožava mentalni sklop djece koja vrte klipove na toj društvenoj platformi i uči ih maksimalnim bljuvotinama a truje im mozak lažima i podvalama o mnogim časnim imenima u ovoj zemlji. Ovo nešto jer insan nije očigledno, iz kuće ne izlazi već mjesecima jer se cijeloj državi zamjerio ALI “ON ZNA” djece mi zna sve pa onda 10 sekundi kasnije nekome djecu psuje.

Ova sagovornica koja takođe ne zna šta bi prije da slaže, da kaže da izvali, takođe može samo da sanja o portfoliju AntiDayton pokreta koji ima iza sebe, ako uopšte zna šta to znači. Ta neka izvjesna Ina ili kako se već zove, u suštini nije bitna apsolutno ali bitne su laži koje plasira zajedno sa ovim “Perhanom” koji iza sebe nije promjienio posteljinu pola godine.

Treba mu donirani igle za pletenje i pletivo kad ga već ovako dobro ide. Sjedi i pleti samo ti je izgleda još to ostalo u životu. Oni ne znaju uopšte šta bi rekli, kakav AntiDayton i zlatni ljiljani? O čemu vi trabunjate?

Dakle… tako izgledaju osobe koje svoj ego hrane lažima i etiketiranjem jer vam nisu ni do koljena. Ovaj neostvareni kriminalac u pokušaju, davno je trebao da bude pred Tužilaštvom jer on “zna sve” ko je koga ranio, odradio i ubio, pa da ga malo Tužilaštvo ispita kad već sve znaš dođi vamo. I mislim da je to samo pitanje dana kad će se to desiti.

Kao što znate, mačku koja mi se kotila pred vratima koju sam našao odnio sam u stan sa dva mačića koja je okotila i čuvao sam ih mjesec dana dok ih nisam poslao na poklon u Bihać. Dva dana nakon što sam zbrinuo mace, Jasmina Bender je sama od sebe bez pitanja uplatila 200,€ za pijesak za hranu itd itd. Bez ikakvog pitanja i komunikacije i hvala joj, iako nike trebala ali tih 200,€ je bilo od pomoći. Za tih mjesec dana, javilo se sigurno preko 10 osoba koje su željele da pošalju nešto novca, sad se više ne mogu sjetiti ni imena, ali orva poslije Jasmine javila se Azra Bajramovic-George iz USA koja je htjela poslati novac i kojoj sam se zahvalio ali nije bilo potrebe. Tako je bilo i sa ostalima koji su se javili!

Dakle, niie ovo nikakvo pravdanje, već samo razbijanje TIK TOK MITOVA koji se 24 sata plasiraju djeci putem internet bandita koji ih teuju svakodnevno jer to ne radi ništa drugo nego samo to!

Brišite djeci TikTok iz telefona, zabranjujte im maximalno da to koriste! Ovo je postalo i više nego bolesno.

I da, dijete, tj beba koja je pronađena onda kada sam na to i reagovao, da sam mogao i imao pravo da je usvojim, usvojio bih je bez rikeči! Ali šta znaju koze šta je život, šta je insan i sevap i briga i slično. Ne znaju jer od drveta ne vide šumu.

Eto samo da vam skrenem pažnju na nešto što je trenutno aktuelno, a od Perhana već polako narod napušta u praćenju jer vide da očito neku dijagnozu ima. Za sve ostalo, ima sud, pa neka se pred sudom ustanovi kako sam ja to varalica i narkomančina, pa kad bude morao snimati 20 Live-ova dnevno da me ispalti baš me zanima sta će tada pričati javno!
Čuvajte djecu od ovog bolesnog uticaja ovo je narušavanje javnog reda i mira, ugrožavanje života, narušavanje ugleda i časti te gibet i potvora koja na sudu zna se kako se završava!

Ljubi vas brat! Znam da sve ovo već znate napamet i da ste u toku svega i nisam se nasekirao svega mi sekunde, vjerujte, ali ovaj manipulator treba da se nauči kulturno pameti! Pa onda da ostali uzmu to za primjer!, napisao je Aličković, prenosi CH.