Četvrtak, 18.04.2024.

Dubioza kolektiv vas poziva u Banjaluku i na Tjentište

Utorak, 31.05.2022. | In | Najnovije

Dubioza kolektiv, bend koji nije potrebno posebno predstavljati, uvijek na orginalan i njima svojestven način i ovaj put poziva publiku da im se pridruži na nastupima u Banjaluci i na Tjentištu. 

Momci iz benda koji su svojom muzikom najprije zvaladali regionom, a potom se probili i na sam vrh muzičke scene na prostoru Jugositočne Evrope, pa i šire, 17. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel, najavili su koncert za pamćenje. Imajući u vidu da su uvijek posebni po svojoj energiji, tekstovima, muzici i scenskom nastupu, sasvim je sigurno da nas sredinom juna u Banjaluci očekuje odlična zabava koju ne smijete propustiti. 

Nedavno su objavili i novi album “Agrikultura”, koji su najavili singlovi “Kafana” i “Bubrezi”, a sam album, kako kažu, nastao je kao svojevrsna psihoterapija u doba koronavirusa. Nedavno je izašao i odličan animirani spot za pjesmu “Može li?”, koja je već pokupila simpatije publike. 

U najavnom videu momci iz benda, poručuju ako neko slučajo fuli nastup u Banjaluci, “zajedno smo opet na Tjentištu, na osmom po redu Nektar OK Festu”, kada će na main stageu Dubioza kolektiv nastupiti drugog festivalskog dana, u subotu 16. jula. 

Rame uz rame sa Dubiozom na Tjentištu vas očekuje još mnogo sjajnih izvođača koji će tokom tri dana, nastupiti na tri festivalska stagea. Tu su još i: Apocalyptica, Goblini, Urban & 4, Neno Belan & Fiumens, Edo Maajka, Zoster, Kiril Djaikovski, Vojko V, Let 3 i mnogi mnogi drugi. Zasigurno će i ovoga ljeta Tjentište i NP Sutjeska 15/16/17 jula biti epicentar dobre zabave i odličnog provoda. Ukoliko već niste osigurali svoj OK paket, više info o ponudi možete potražiti na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net u kategoriji #booking.