Četvrtak, 28.03.2024.

Vedrana Rudan ženi Željka Joksimovića: Da imam vaše pare, bila bih ljepša od vas

Četvrtak, 30.06.2022. | Na mreži | Najnovije

Društevnim mrežama širi se novi isječak ranijeg gostovanja hrvatske književnice Vedrane Rudan u jutarnjem programu srbijanske K1 televizije, kod voditeljice Jovane Joksimović, inače supruge velike regionalne zvijezde Željka Joksimovića.

U isječku Rudan pokušava uvrijediti Jovanu na osnovi bogatstva i fizičkog izgleda. 

“Evo da sam ja plaćena kao vi, ja bih možda i ljepše izgledala od vas”, govori Rudan, a Joksimović odgovara: “Nisam se nešto potrudila?”

“Pa nisam baš sigurna. Niste vi nešto lijepi, zato što niste uložili u sebe. Pogledajte mene, a pogledajte sebe. Zašto ste vi tako lijepi, a ja nisam? Ja mislim da bih ja bila puno ljepša da imam vaše pare”, poručuje Vedrana.

“Mislite da sam nešto ulagala u svoj izgled? Što ste zapeli za moje pare? Koje pare?”, pita se voditeljica.

“Čim ja vas vidim sa troje djece, s najnovijim džipom. I kad ja vidim nekoga tko vozi dva automobila od 500.000 eura i kupio od Karića viletinu, mogu samo kazati vau. A gdje je tu pravda?”, ističe književnica.

“Ja sam se dobro udala”, odgovara Jovana Joksimović.

“Ili se Željko dobro oženio?”, pita Vedrana.

“Ja sam se dobro udala i on se super oženio”, smatra Jovana.

“Mislim da se on bolje oženio, nego što ste se vi udali, ali dobro”, zaključuje Vedrana za kraj.

@smehotronator 🤣🤣🤣 #vedranarudan #jovanajoksimovic #smešno #smeh #xybzca #4u #4you #smehotronator #trend #viral #tiktoksrbija #fyp #balkantiktok #zezanje #smehoteka #smehdosuza🤣 #smesno #fypp #foryou #balkanci ♬ original sound – ⚔️SMEHOTRONATOR⚔️

Podsjetimo, Rudan je na K1 televiziji gostovala kako bi najavila svoju novu knjigu Doživotna robija, a na kraju se počela zezati s Jovanom.

“Dođite, ako nemate što raditi. Ona će meni sada potpisati knjigu, ja uvijek volim pročitati što mi je napisala, uvijek je to nešto…”, rekla je Joksimović, a Rudan joj je odmah uzvratila. “Još kad biste i knjigu pročitali… Ali to je previše, nećemo sada pretjerivati. Vi ćete potpis pročitati”, odgovorila joj je Rudan.

“Ovo je moja emisija, ja sam urednica. Reklame!” rekla je Vedrana u šali, misleći na emisiju kada joj je gost bio lider pokreta Oslobođenja Mlađan Đorđević s kojim se sukobila oko predsjednika Aleksandra Vučića.

Rudan je potom dodala da je zbog toga sebi obećala da će biti fina i da neće reći ništa provokativno ” jer bi izgubila ako je otjera”, a voditeljica joj je zahvalila “na samokontroli”.

Rudan se počela ponovno šaliti na račun voditeljice dok je pisala posvetu. “Napisat ću ovdje Ivani najvećoj, mislim, ja to uvijek prevedem. Da napišem Ivani ili Jovani?” našalila se Vedrana, na što je voditeljica odgovorila da je često zovu i Jelena.

“Napisat ću ipak Jelena, žena koja ima. Dakle, Jeleni najvećoj”, govorila je Rudan tokom potpisivanja knjige, piše Večernji.