Ponedjeljak, 13.05.2024.

Udruženje Ruka za šapu organizuje zabavu za Noć vještica

Srijeda, 26.10.2022. | In | Najnovije | Zanimljivosti

Udruženje za zaštitu životinja Ruka za šapu organizuje, zajedno sa DA Pet Care i Frendy & Wendy hranom, svoj drugi Halloween pawty za šapice.

Događaj pod nazivom “Trick or treat pawty II” bit će održan u Sarajevu 30.10.2022. od 12 do 14 sati u prostorijama Da Pet Care (Juraja Najtharta do br. 19).

Generalni sponzor događaja je Pet shop Demaon, a suorganizator je DA pet car, vrtić za pse i mace – mjesto gdje svoje ljubimce možete ostaviti na čuvanju na nekoliko dana ili sati, a u nedjelju, 30.10. ovo će postati mjesto za spooky zabavu. Maskirajte svoje ljubimce jer najbolje kostime očekuju nagrade, a ako imate kostim i za sebe – ne oklijevajte, dođite maskirani.

“Kao i na svakom našem događaju i na ovom događaju imat ćemo razne nagrade uz ulaznicu od pet KM gdje svaki pas dobija, a novac ide za napuštene životinje. Napominjemo da je dovoljno platiti jedan ulaz ako dolazite porodično, ali ako neko želi više nagrada, može platiti više ulaznica. Neke od nagrada koje vas očekuju su vaučeri iz veterinarskih stanica i pet shopova”, poručili su organizatori.

Svi ljubimci moći će se počastiti domaćim PawTreatos poslasticama koji stižu iz Livna, kao i poslasticama Vitakraft koji. su se dobrovoljno javili da taj dan nagrade šapice svojim poslasticama.

Više o Halloween pawtyju možete saznati na Facebooku te putem maila [email protected].

KLIX/PRESS