Srijeda, 24.04.2024.

Korisnici Twittera ismijavaju Elona Muska: Možda si kupio Twitter, ali ovu fotografiju nećeš moći sakriti

Utorak, 26.04.2022. | Na mreži | Najnovije

Najbogatiji čovjek na svijetu Elon Musk za 44 milijarde dolara postao je vlasnik društvene mreže Twitter, a reakcije pljušte sa svih strana.

Mnogi korisnici su nezadovoljni činjenicom da je Musk postao vlasnik jedne od najpopularnijih društvenih mreža, a svoje nezadovoljstvo su upravo iskazali na Twitteru.

“Zamislite da Twitter sada postane smeće i propadne, i svi dobijemo više vremena koje budemo mogli provoditi u potrazi za srećom i ispunjenjem u stvarnom svijetu. Užasno”, “Ugasit ću račun na Twitteru i posjetiti sve svoje prijatelje koji su napustili SAD nakon Trumpove pobjede i one koji su napustili Ujedinjeno Kraljevstvo nakon Brexita”, “Možemo li onda sada napokon imati i gumb za uređivanje?”, “Ljudi se žale zbog Muskove kupnje Twittera. Na Twitteru”, samo su neki od komentara.

Jedan korisnik objavio je i Muskovu staru fotografiju koja je nastala prije transplantacije kose kojoj se milijarder podvrgnuo prije nekoliko godina.

“Možda si kupio Twitter, ali ovu fotografiju nećeš moći sakriti”, poručio je jedan tviteraš, no njegov profil je ubrzo nestao s Twittera.