Četvrtak, 02.05.2024.

Jelena Karleuša u svađi sa sinom Marine Tucaković: Ološu, dala sam pare za liječenje tvoje majke

Ponedjeljak, 14.11.2022. | Muzika | Najnovije | Region | Showbiz

Jelena Karleuša je u žestokoj svađi s Milanom Radulovićem Laćom, sinom Marine Tucaković. Naime, ona tvrdi da je on bez dozvole objavio tekst pjesme s njenog nadolazećeg albuma “Alpha”.

Na svom Instagram profilu objavila je njihovu prepisku.

“Ovo su poruke od sinoć, Milana Radulovića Laće, sina Marine Tucaković, koje mi je uputio. On je na mom albumu koji se sprema imao dva teksta. Jedan, na pjesmu Darka Dimitrova, objavio je iz čista mira sinoć na Twitteru. Uz prijetnje. Za oba teksta, ovaj ‘autor’ je plaćen prije godinu dana, pred svjedocima. Zbog Marine Tucaković i iz sažaljenja prema njegovom duševnom stanju i bolesti zavisnosti, moji saradnici i ja trpjeli smo privatno Radulovićeve konstantne napade ludila i uvreda”, napisala je.

“Šutjeli smo i na njegovo obmanjivanje javnosti da je on autor svih mojih tekstova na albumu. Na albumu je ukupno 16 pjesama, a njegova dva teksta su zamijenjena. Upozoravam kolege da se zaštite od ovakvih ‘ljudi’ ovjerenim ugovorima”, dodala je.

Zamolila ga je da “prestane pisati gluposti na Twitteru” i navela da “nije dužna trpjeti njegove narkomanske ispade”.

“Budeš li napisao još jednu glupost, tvoji tekstovi ne idu i zamolit ću te da mi odmah vratiš pare. Iz poštovanja prema Marini tolerišem tvoje ispade, ali sada si pretjerao”, napisala je.

“Narkoman ti poništava album. Baj, srećo”, odgovorio je Milan.

“Sutra mi vrati pare koje sam ti dala”, navela je.

On je dodao da nije ništa uzeo i da je bolje da je k**va.

“Ovo što si napisao da sam kva, kva ti je davala pare za liječenje majke. Sram te bilo, ološu”, odgovorila je Jelena.

Pjevačicin PR tim naveo je da će ovaj slučaj riješiti na sudu.

klix/press