Četvrtak, 25.04.2024.

Dokazani kvalitet / Otvoren četvrti Alen’s Barbershop

Petak, 08.04.2022. | In | Najnovije

Na simboličan datum 04.4. u ponedjeljak, počeo je s radom četvrti Alen’s Barbershop – Pofalići. U jedinstvenom arhitektonski dizajniranom ambijentu koji ipak sadržava motive koji prevladavaju u svim Alen’s Barbershop salonima, vrata klijentima otvorili su dugogodišnji barber majstori i poznata lica našeg salona 1 u Robotu Socijalno, Faruk Pelidija i Nermin Demić.

Kao što je praksa i vizija Alen’s Barbershop tima da kontinuirano napreduje educiranjem svojih majstora frizera, ali i širenjem poslovanja i lanca svojih salona, ovoga puta Faruku Pelidiji pripala je uloga da postane nosilac franšize četvrtog Alen’s Barbershopa.

„Ponosan sam što sam dobio ovakvu mogućnost, ali i priliku da koristim sve prednosti i sami izgrađeni sistem koji stoji iza našeg brenda. Reakcije naših klijenata na sami ambijent našeg novog salona su više nego pozitivne i to me raduje. Ovom prilikom želim samo obavijestiti sve klijente da smo sada tu i da radimo po našem ustaljenom načinu“, kaže Faruk.

On pojašnjava da je Alen’s Barbershop 4 od ponedjeljka počeo s radom, ali da je zbog niza okolnosti planirano zvanično otvorenje početkom maja za kada se pripremaju iznenađenja dobrodošlice za klijente kao i određeni inoviteti. 

„Zbog odsutnosti pojedinih za nas važnih kolega, ali i zbog mjeseca posta kod muslimana i drugih praznika tokom ovog mjeseca kao i još niza razloga, mi smo odlučili da zvanično otvorenje organiziramo početkom maja. I još jednom zahvaljujem se svima na pozitivnim reakcijama i podršci“, kaže Faruk.

Alen’s Barbershop 4 nalazi se u naselju Pofalići na adresi Kolodvorska 11, u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta Druga kuća – Lora, a pogled iz unutrašnjosti je na novoizgrađeni Sarajevo Tower kod Hitne pomoći.