Subota, 18.05.2024.

SDA jurišniku odvratan zet Bakira Izetbegovića i njegovi prijatelji

Nedjelja, 29.08.2021. | Na mreži | Najnovije

SDA jurišnik i radikalni bot SDA mnogo se potresao zbog snimaka sa svadbe kćerke Bakira i Sebije Izetbegović.

On je na društvenoj mreži Facebook pokušao odbraniti činjenicu da se samo nekoliko sati nakon što je poglavar Islamske zajednice reis Cerić proučio dovu, a predsjednik Turske Erdogan ašere, svadbeno slavlje nastavilo uz alkohol.

Mulahusić se toliko potresao da je ta dešavanja ‘prebacio’ na mladoženju i njegove prijatelje, a potom napisao da mu je ‘taj dio odvratan’.

Ovakvi komentari mogli bi ga koštati plate koju prima specijalno da bi širio nacionalnu mržnju i netrepeljivost, te branio svaki potez Stranke demokratske akcije.

Mulahusić se vjerovatno nikada ne bi oglasio na ovakav način da je bio pozvan na svadbu, ali obzirom da su mu, uprkos njegovoj ‘borbi’ na internetu, Izetbegovići ipak pokazali da se radi o nevažnom marginalcu, bot se odlučio na ovaj potez.

Njegov status prenosimo u cjelosti:

– Po pitanju konzumiranja alkohola na svadbi Jasmine Izetbegović, laž je da ga je bilo i jedna kap uopće na svadbi!

Predsjednik Erdoan, reis ef. Kavazović kao i Šefik Džaferović otišli su u 17h30!

Svadba se završila u 23h00! I na svadbi nije bilo ni kapi alkohola.

Nakon svadbe, u unutrašnjosti hotela u 0h00 odvijalo se ono što smo vidjeli na snimku koji objavljuju mediji. To se odvijalo privatno u krugu 15 ljudi bliskih mladoženji.
Taj dio mi je odvratan i nemam namjeru braniti neodbranjivo. Neka svako čisti za sobom nered koji ostavi. I svi ćemo naći kod Allaha ono što smo zaslužili. Bože na hajr, amin.