Četvrtak, 16.05.2024.

Gradonačelnica Sarajeva donirala kosu i podržala humani projekat “Moja kosa, tvoja kosa”

Utorak, 29.06.2021. | Na mreži | Najnovije

Gradonačelnica Grada Sarajeva Benjamina Karić danas je posjetila Udruženje “Srce za djecu oboljelu od raka“. Ovo Udruženje brine o našim malim herojima, čineći sve kako bi njima i njihovim roditeljima olakšali teške trenutke u životu.

Karić je iskoristila priliku da se pridruži humanom projektu “Moja kosa, tvoja kosa” i dala svoj skromni doprinos kampanji- Centimetri kose za kilometre sigurnih koraka.

Pozvala je i sve sugrađanke i sugrađane da doniraju kosu za izradu perika za divne djevojčice, lavovskog srca.

Također, na svom Facebook profilu obavijestila je javnost da je Grad Sarajevo ove godine iznosom od 20.000 KM podržao aktivnosti Udruženja na čelu sa predsjednikom Fikretom Kubatom. 

Njenu objavu prenosimo u cjelosti:

Danas sam posjetila Udruženje “Srce za djecu oboljelu od raka“. Brinu o našim malim herojima, čineći sve kako bi njima i njihovim roditeljima olakšali teške trenutke u životu.

Ove godine smo iznosom od 20.000 KM podržali aktivnosti Udruženja na čelu sa predsjednikom Fikretom Kubatom. 

Iskoristila sam priliku da se pridružim humanom projektu “Moja kosa, tvoja kosa” i dam svoj skromni doprinos kampanji- Centimetri kose za kilometre sigurnih koraka. Pozivam naše sugrađanke da doniraju kosu za izradu perika za divne djevojčice, lavovskog srca.