Subota, 26.10.2024.

Latić Hulusić: Selam, posl’o me Asim; bil’ se ko mijenjao za diplomu, recimo meni tu Osmicinu, ja njemu ovu magistrice scenskih

Četvrtak, 29.04.2021. | Na mreži | Najnovije

Nejra Latić Hulusić oglasila se na svom Facebook profilu a vezano za teme koje su aktuelne posljednji period u našoj zemlji.

Naime, Latić Hulusić je između ostalog prokomentarisala i slučaj “malina” respiratora i poruke koje je slao Fikret Hodžić Fadilu Novaliću.

Nejrinu objavu prenosimo u cjelosti:

Selllllam, posl’o me Asim. Ispala sam dva puta u Faktoru i jednom u Stavu. U tim vašim novinama poznatim po tome što se niko ne potpisuje piše dva puta da sam “poznata po tome što sam poznata”. Znam ušiti dugme, čitati sa telepromptera, posijati krompir, naručiti respirator sa Alibabe, imam nekakvih nagrada ali ništa vrijedno spomena ni čuvanja u trezoru za, ne daj Bože, rata. Znam otići sama na sud, dobra sam u režiranju protesta jer nemam kad režirati šta pametnije od ovih što je Asim ranije vam slao. Vozim dobrog terenca, čak je i Harisu Z zapao za oko, mogu bit’ pratnja ili nosati torbicu ministricama.

Kontam, dosadilo mi da budem poznata po tome što sam poznata, pa da provjerim bil’ se ko mijenjao za diplomu, recimo meni tu Osmicinu, ja njemu ovu magistrice scenskih, pa da probamo nešto završit na hajr i na dobro svih nas.