Nedjelja, 27.10.2024.

Muhamed Kubat: O Zulejha, iznesi pred njih jabuke, i daj im u ruke noževe, pa nek režu vene…

Subota, 15.05.2021. | Na mreži | Najnovije

O liku i djelu Muhameda Kubata ‘nezavisnog’ kandidata za načelnika općine Ilidža na posljednjim izborima samo su rijetki znali išta, sve do debate održane u predizbornoj kampanji na TVSA gdje je zdušno branio kandidata SDA Fikreta Prevljaka i na kraju se velikodušno odrekao svojih potencijalnih glasova u njegovu korist, međutim tu nije kraj.

Naime, Kubat je poznat i po tome da je nedavno prijetio vijećnicima iz OV Ilidža zbog čega je završio i na saslušanju u policiji.

Čini se da ni jedan ni drugi Kubatov nastup u želji da postane popularan nije uspio, pa se Fikrin potrčko bacio na Facebook promociju sebe, tako je za ovaj Bajram obukao crno bijelu odijevnu kombinaciju, koju bi vjerujemo vrlo loše ocijenio Emerik Gudelj, te obzirom da nije znao na kojoj fotografiji je ljepši ili pak zbog doze kompleksa objavio je ne jednu već tri fotografije.

Ali ono što je najzanimljivije jeste to da Muhamed Kubat za sebe misli da njegovo vrijeme tek dolazi, pa je tako za Bajram samoljubljivo iznad svojih fotografija napisao:

Evo nešto i za ljepši pol da imaju šta gledat! O Zulejha, iznesi pred njih jabuke, i daj im u ruke noževe, pa nek režu vene…

Objavu prenosimo u cjelosti:

Obzirom na čestu promjenu mišljenja i stavova Muhameda Kubata kao i brisanja postova zbog kojih probudi bijes u narodu ostavljamo i screen njegove objave: